Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνεχίζονται οι επιτυχίες του Ν.Ο.Χ. στο Wakeboard

 Την Κυριακή 7/10/2018 ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Wakeboard στον όμιλο της Βουλιαγμένης και στις 14/10/2018 το Κύπελλο Ελλάδος στη λίμνη Τριχωνίδα. 
Ο ΝΟΧαλκίδος έδωσε το παρών  , κατακτώντας 5 χρυσά και 1 ασημένιο μετάλλιο. Συγκεκριμένα η Θωμαίδου Άννα- Μαρία έκανε αισθητή την παρουσία της κατακτώντας  2 χρυσά μετάλλια με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα κερδίζοντας το τίτλο της Πανελλήνιας πρωταθλήτριας στην κατηγορία  <<Under 9 girls>> . 
Ο Θωμαίδης Άγγελος , μόλις 10 ετών, ανεβαίνοντας φέτος στην κατηγορία 
<<Under 12 boys>>, παρόλο το μεγάλο ανταγωνισμό, κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο με ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό και βελτιωμένο πρόγραμμα σε σχέση με πέρυσι ,συνεχίζοντας την συγκομιδή των χρυσών μεταλλίων, αφού είναι το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα που κατακτά.
Η Αλεξάνδρου Ελένη-Πελαγία , με τη φόρα της κατάκτησης του Χάλκινου Πανευρωπαϊκού  μεταλλίου, πέρασε σαν κυκλώνας από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα & το Κύπελλο κατακτώντας 2 χρυσά μετάλλια στην κατηγορία <<under 14 girls>> καταρρίπτοντας  για 4η συνεχόμενη χρονιά το πανελλήνιο ρεκόρ που κατείχε η ίδια, επιβεβαιώνοντας την υπεροχή της ίδιας και του ΝΟΧαλκίδος. 

Τέλος, ο Θωμαίδης Τρύφωνας με την πρώτη του συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα & Κύπελλο κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία <<Veterans men>> ανεβάζοντας το ΝΟΧαλκίδος για ακόμη μία φορά στο βάθρο των νικητών.
Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και στον προπονητή τους Δημήτρη Αλεξάνδρου και τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!