Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

«Δραπέτευσε» η Σκεπαστή, 1-0 τους Ωρεούς


Άλλη μια μεγάλη νίκη πήρε σήμερα η Σκεπαστή αυτή τη φορά απέναντι στους Ωρεούς για την 5η Αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας της Εύβοιας, στο γήπεδο της Ιστιαίας που είναι η έδρα του ΑΟ Ωρεών.
Οι γηπεδούχοι αν και ήταν σε γενικές γραμμές καλύτεροι και είχαν και τις ευκαιρίες, δεν κατάφεραν να βρουν στόχο και έτσι σε μια άτυχη στιγμή δέχτηκαν το γκολ που διαμόρφωσε το  τελικό αποτέλεσμα.

Φάσεις του αγώνα

 1΄ Ο  Ένεχ από κοντά στέλνει την μπάλα λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.
 7΄ Ο Ένεχ δίνει στον Καπλανάι που βρίσκεται τετ α τετ με τον Σωτηρόπουλο και στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.
13΄ Ο Βαγγέλης Μούστος από μακριά στέλνει «βολίδα» προς τα δίχτυα του Σωτηρόπουλου, που όμως είναι σε σωστή θέση και μπλοκάρει σταθερά.
17΄ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Θαν. Θαλασσινού η μπάλα φτάνει στον Θαλασσινό Ι τΒ που βρίσκεται αμαρκάριστος, εκείνος πηδάει ψηλά και με το κεφάλι την στέλνει στα δίχτυα του Δαμάσκου, κάνοντας το 0 – 1.
46΄ Μακρυνό σουτ του Μούστου προς το παραθυράκι του Σωτηρόπουλου, η μπάλα όμως παίρνει φάλτσα και βγαίνει λίγο έξω από τη συμβολή των δοκών.
52΄ Ο Αλεξίου σουτάρει από την περιοχή για τα δίχτυα του Δαμάσκου, αλλά ο Βασιλέιου με προβολή κοντράρει και η μπάλα τερματίζει κόρνερ.
56΄ Ο Σωτηρόπουλος κάνει έξοδο σε επίθεση των Ωρεών και η μπάλα δίνεται στον Ένεχ που είναι μόνος σε κενή εστία. Αυτός πλασάρει από κοντά και κυριολεκτικά πάνω στην τελική γραμμή, ο Θαλασσινός ΙτΑ με αυτοθυσία τρέχει και την βγάζει κόρνερ.
76΄ Ο Τζαφεράι πλασάρει στον Ένεχ που βρίσκεται στη μικρή περιοχή του Σωτηρόπουλου και με το κεφάλι στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Να σημειώσουμε πως στο ημίχρονο έγινε κλήρωση λαχειοφόρου της ομάδας των Ωρεών. Ο τυχερός που κέρδισε ένα φελιζόλ ψάρια είναι ο Α.  Ζουζουλής.

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΟ Ωρεών (Θανάσης Γουρνάς):
Δαμάσκος, Τζαφεράι, Σταματονικολός (73΄ Μαργέτης), Γιουκάι, Βασιλείου (55΄ Γκογκομήτρος), Κατσός (89΄ Αναγνωστάκης), Μούστος, Μαυρούστικος Ι Φ, Καπλανάι, Αθανασίου (83΄ Καραπάνος), Ένεχ

Σκεπαστή (Μπεκάκος – Τσαραμίρσης):
Σωτηρόπουλος, Θαλασσινός Ι τΑ, Ανδρέου Σ, Κωνσταντός, Κουρκούτζελος (30΄ Αγιασοφίτης), Καψάλας, Γεωργίου, Θαλασσινός Ι τΒ, Αλεξίου (76΄ Καρατζούδης), Θαλασσινός Α (91΄ Γιακουμάκης), Γερογιάννης

Διαιτητής: Παπακυριάκος
Βοηθοί: Δάλας - Νικολάου


το γκολ του αγώνα