Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ευ(Χ)αριστημένοι και οι δύο: ΑΟ Αιδηψός – Ταμυναϊκός 2-2




Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε σήμερα στο γήπεδο της Αιδηψού όπου κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των φιλάθλων που βρέθηκαν εκεί μέχρι το τελευταίο λεπτό του.
Το τελικό αποτέλεσμα 2 – 2 αφήνει μια πικρή γεύση και στις δύο ομάδες, αφού δεν μπόρεσαν να πάρουν τελικά τη νίκη.
Από τη μία οι γηπεδούχοι αν και προηγηθήκαν δύο φορές στο σκορ και είχαν καθαρές ευκαιρίες να καθαρίσουν το παιχνίδι δεν το έκαναν, από την άλλη ο Ταμυναϊκός πάλεψε να το γυρίσει  χωρίς όμως να το καταφέρει.
Με το καλημέρα του αγώνα ο Στεργίου Αργύρης με ατομική ενέργεια άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους βάζοντας δύσκολα στους φιλοξενούμενους κάνοντας το 1 – 0.
Αυτό το γκολ αιφνιδίασε τους φιλοξενούμενους και σε ένα παιχνίδι με πολλά λάθη στο χώρο της μεσαίας γραμμής, αργήσαμε να δούμε μια καλή φάση και στις δύο εστίες.
Στο 28΄ ο Κούτρας σούταρε και ο Κυριακού αντέδρασε σωστά διώχνοντας την μπάλα.
Στο 32΄είχαμε την πιο κλασική ευκαιρία για τον Ταμυναϊκό να ισοφαρίσει το παιχνίδι, όταν ο Βρέττος έβγαλε ωραία παράλληλη σέντρα στην εστία, ο Κρόκος εξ επαφής και από πολύ κοντά δεν έπιασε την κεφαλιά.
Στο 33΄ βρέθηκε στην περιοχή ο Α. Στεργίου και το σουτ που εξαπέλυσε πέρασε άουτ.
Στο 45΄ ο Καπλανάι εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα κόπηκε από κεφάλι αμυνόμενου ενώ κατευθυνόταν για τα δίχτυα.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο ποιοτικά με περισσότερες φάσεις στις δύο εστίες.
Στο 48΄ ο Βρέττος Π. με μονοκόμματος σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια (ένα πανέμορφο γκολ για high light), 1-1.

Στο 72΄ ο Α. Στεργίου ανετράπη στην περιοχή από τον Πιλάτη και  ο κος Βελέτζας έδειξε την εσχάτη των ποινών. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Τίτο Μπιμπάι, 2-1.
Πέντε λεπτά αργότερα, στο 77΄, ο Λάμπρου με πλασέ έκανε το 2 – 2.
Στο τέλος του αγώνα οι δύο ομάδες είχαν από μία ξεκάθαρη ευκαιρία να πάρουν το παιχνίδι: Στο 88΄ τετ α τετ του Α. Στεργίου απέκρουσε σωτήρια ο Μυτακίδης και στο 90΄ ο Βρέττος Π. από καλή θέση δεν κατάφερε να σουτάρει όπως ήθελε και μπλόκαρε ο Κυριακού.
Το τελικό σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες να φεύγουν από τον αγωνιστικό χώρο αγκαλιασμένες.

ΑΟ Αιδηψός (Δημητρίου):

Κυριακού, Σαββόπουλος, Αφένδρας, Γλύκος, Αναγνώστου, Στεργίου Η, Γοργομάτης (89΄ Παπατζίκος), Καπλανάι (81΄ Σαμπάι), Μπιμπάι Α (84΄ Αναγνώστου ), Μπιμπάι Τα (90΄ Γάσπαρης), Στεργίου Α
Ταμυναϊκός Αλιβερίου (Καρβέλης):

Μυτακίδης, Δήμου (68΄ Φωτόπουλος), Πιλάτης, Κουτσαβλής (75΄ Πομαρές), Αναστασίου Β, Αναστασίου Ιδ, Κρόκος (59΄ Παριανός), Κούτρας, Λάμπρου (83΄ Αργύρης), Τσούτσης, Βρέττος