Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Αγ. Λουκάς με ανατροπή 4-2 την Σκύρο μέσα σε 15'

Ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, πολλές συγκινήσεις και πλούσιο θέαμα παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο του Αγίου Λουκά, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Α.Ο. Σκύρου. Όσα δεν είδαμε στον αγωνιστικό χώρο στα πρώτα 75 λεπτά της αναμέτρησης, τα είδαμε στο τελευταίο 15λεπτο, που σημειώθηκαν πέντε πανέμορφα γκολ.
Στο πρώτο μισό της αναμέτρησης η ομάδα της Σκύρου, χωρίς να έχει την υπεροχή, αλλά παίζοντας έξυπνα, κατάφερε  να υπνωτίσει τους γηπεδούχους και να προηγηθεί στο σκορ. Έτσι στο 22ο λεπτό μετά από ωραία σέντρα πετάγεται στο δεύτερο δοκάρι ο Μανωλάκης και με καρφωτή κεφαλιά  κάνει το 0-1. Μεγάλη ευκαιρία για τον Άγιο Λουκά στο 40ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Μεταξά Τ. ο Κιούσης πιάνει την κεφαλιά, με τον τερματοφύλακα της Σκύρου να διώχνει σωτήρια. Στο 42ο λεπτό σουτ του Σταμέλου  για τους γηπεδούχους, από το ύψος του πέναλτι πέρασε άουτ.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν και πάλι να αιφνιδιάσουν.
Στο 50ο λεπτό ο Μανωλάκης, αφού βρέθηκε μόνος του στο ύψος της μικρής περιοχής, έπιασε την κεφαλιά με τον Παναγιάρη να διώχνει σωτήρια. Στο 57ο λεπτό σέντρα του Δρίτσουλα για τους γηπεδούχους, μόνος του στο δεύτερο δοκάρι ο Σταμέλος πιάνει την κεφαλιά η μπάλα οριζόντιο δοκάρι και έξω. Δύο λεπτά αργότερα ακριβώς πανομοιότυπη φάση, αυτή τη φορά όμως αποδέκτης της μπάλας ο Γιαννούλης, το πλασέ του όμως ήταν άστοχο. Στο 75ο λεπτό δυνατό συρτό σουτ του Μανωλάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, πέφτει στην δεξιά του γωνία ο Παναγιάρης και μπλοκάρει. Δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 77ο λεπτό, σουτ του Τσάλα που μόλις είχε περάσει αλλαγή στο παιχνίδι, με υπερένταση αποκρούει ο Ορφανός, η  μπάλα στην επαναφορά  στρώνεται στον Σταμέλο,  που από κοντά κάνει το 1-1.
79ο λεπτό μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, τετ α τετ του Δρίτσουλας 2-1.
81ο λεπτό μπροστινή κάθετη μπαλιά, βγάζει σε θέση τετ α τετ το Μεταξά Τ. που με άψογο τελείωμα κάνει το 3-1.
85ο λεπτό και πάλι ο Δρίτσουλας αφού βρέθηκε απέναντι από τον Ορφανό πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 4-1.
90ο λεπτό είχαμε την ανατροπή μέσα στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μανωλάκης κάνοντας το τελικό 4-2.
Άψογη η διαιτησία των κυρίων Δανιηλίδη, Μουρτίκα, Ντόβολη I.
ΑΟ Αγ. Λουκά:
Παναγιάρης, Κρόκος (35' Ρέτσας),  Τριτσώνης, Ξύγγης, Μπιμπίκας, (46'  Δρίτσουλας),Πιλάτης, Σταμέλος, Μεταξάς Αν, Γιαννούλης,(74' Τσάλλας), Μετραξάς Δ, Κιούσης,
ΑΟ Σκύρου:
Ορφανός, Ζορμπάς, (59' Μπιμπίκας), Χιώτης, Μαυρίκος, Μανωλάκης,Ι, ( 76' Στεφάνου), Γιαλός, Πανταζής, Λύκος, Μανωλάκης Ν, Τσελεπής, Ξανθούλης,(56' Ευσταθίου)
.