Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νικητής ο Ταμυναϊκός στο ντέρμπι του Νότου 1-0 μέσα στο Αυλωνάρι

  Σε ένα παιχνίδι που είχε τα στοιχεία του ντέρμπι με πάθος, ένταση, δυνατές μονομαχίες αλλά και διαστήματα ωραίου ποδοσφαίρου ο Ταμυναϊκός επικράτησε μέσα στο "Νίκος Κούκης" του Αυλωναρίου και πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
Ο ΑΟ Αυλωναρίου ξεκίνησε πιο επιθετικά τον αγώνα και έκανε δυο ευκαιρίες στα πρώτα 20'  στο δεύτερο μισό του Α' ημιχρόνου ο Ταμυναϊκός ανέβασε την απόδοση του και απάντησε με τρεις ευκαιρίες  έως το τέλος του ημιχρόνου.
Στο Β' ημίχρονο ο αγώνας ήταν ισορροπημένος έως το 60' , από εκεί και μετά οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και έχασαν αρκετές ευκαιρίες  ειδικά στο διάστημα 60-70 που πέτυχαν και το γκολ με τον Παναγιώτη Βρέττο στο 67' που έκρινε και την αναμέτρηση.

Στο 1' ο Λαθουράς από θέση μέσα αριστερά σούταρε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Μητακίδη.
Στο 17' ωραίο σουτ του Κούρτη από το ύψος της περιοχής απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μητακίδης.
Στο 24' από κόρνερ του Λάμπρου ο Τσούτσης βρίσκεται  μέσα στην περιοχή  ξεμαρκάριστος αλλά το σουτ έδιωξε ο Διαμαντάρας.
Στο 27' ο Παριανός σούταρε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Διαμαντάρα.
Στο 32' επικίνδυνη σέντρα σουτ του Πιλάτη απομάκρυναν προ της γραμμής του τέρματος οι αμυντικοί.
Στο 52' σουτ του Βρέττου από καλή θέση λίγο πάνω από τα δοκάρια του Διαμαντάρα.
Στο 58' ο Βασίλης Αναστασίου απομάκρυνε την τελευταία στιγμή σε κόρνερ πριν η μπάλα φτάσει στον Τσαλιαγκό και γίνει επικίνδυνος για την εστία του Μητακίδη.
Στο 60' σουτ του Κούρτη πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μητακίδη.
Στο 62' σουτ του Βρέττου μπλόκαρε ο Διαμαντάρας.
Στο 63' σουτ του Κούτρα απέκρουσε σε κόρνερ ο Διαμαντάρας και στην εκτέλεση αυτού κεφαλιά του Βασίλη Αναστασίου απομάκρυνε προ της γραμμής του τέρματος ο Καρατζάς.
Στο 65' λόμπα του Βρέττου λίγο έξω από το αριστερό Γ του Διαμαντάρα.
Στο 67' είχαμε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση όταν ο Μάνος Αναστασίου βρήκε με κάθετη πάσα τον Λάμπρου αυτός έκοψε την μπάλα στην καρδιά της μικρής περιοχής ο Πομαρές αστόχησε αλλά ο Βρέττος που καιροφυλακτούσε την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.
Στο 81' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λάμπρου έφυγε λίγο έξω από τα δοκάρια και την ίδια κατάληξη είχε σουτ του Βασίλη Αναστασίου στο 88'.

Πριν τη σέντρα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Μπάμπη Τσιργιώτη που έφυγε από κοντά μας πριν λίγες μέρες και υπήρξε ποδοσφαιριστής και των δυο ομάδων από τα μέσα της δεκαετίας του '50 έως τα μέσα της δεκαετίας του '70 και είχε διατελέσει και Διοικητικός Σύμβουλος στην ΕΠΣ Ευβοίας.
Για τον παραπάνω λόγω οι ποδοσφαιριστές του Αυλωναρίου αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια.

Διαιτησία: Κασομούλης, Πριόνας - Αργύρης

ΑΟ Αυλωναρίου ( Βαγγέλης Ντόβολης):
Διαμαντάρας, Παππάς, Μπρεγκανάκου, Καρατζάς, Λαθουράς(68' Κοκκάλας), Καράπας(73' Περιβολάρης), Φωτιάς, Τσάγκος, Τσαλιαγκός, Κούρτης, Μανδράκας(80' Κόκκος).

Ταμυναϊκός ( Γιάννης Καρβέλης):
Μητακίδης, Δήμου(55' Φωτόπουλος), Πιλάτης Λ, Κούτρας, Αναστασίου Β, Αναστασίου Ι, Πομαρές(73' Πιλάτης Κ), Παριανός(46' Κρόκος), Λάμπρου, Τσούτσης(52' Κουτσαυλής), Βρέττος.