Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Άγιος - Ταξιάρχης 1-2

Για την 10η αγωνιστική της Β΄  Εύβοιας, ο Άγιος για μια φορά ακόμα έφυγε με ήττα από το γήπεδο των Λ. Αιδηψού, αυτή τη φορά από την ομάδα του Ταξιάρχη με τελικό σκορ 1 – 2 και την ομάδα των φιλοξενούμενων να απομακρύνεται από την ζώνη του υποβιβασμού.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές  ήταν μέτριο, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τον Ταξιάρχη να στέκεται καλύτερα στο πρώτο μέρος και τον Άγιο στο δεύτερο.
Αν και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν στο σκορ στο 4ο λεπτό, τελικά δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους  σκορ.

Συγκεκριμένα στο 4ο λεπτό ο Καλάι σουτάρει για τα δίχτυα του Σάμιου ο οποίος όμως διώχνει την μπάλα που στρώνεται στον Λάιο και με προβολή κάνει το 1-0.
Γρήγορα η ομάδα του Ταξιάρχη όμως ξαναμπήκε στο παιχνίδι, αφού στο 16΄ ο Δημουλάκης έκοψε την μπάλα με το χέρι μετά από σουτ του Τσαμόρογλου και από την άσπρη βούλα ο Καραβάς έκανε το 1-1.
Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 43΄ ο Χουβαρδάς με πλασέ μέσα από την περιοχή, μετά από σέντρα του Τσαμόρογλου, 1-2.
Άγιος:
Μπουροδήμος, Αλμπάνης, Πρέντι, Γούδας, Καλάι Σ.Κ, Καπλανάι, Αλεξίου (86΄ Κατσαρής), Δημουλάκης Β, Λάιος, Δημουλάκης Κ, Δημητράνας (71΄ Καλάι ΑΝ).

Ταξιάρχης:
Σάμιος, Τσαμούρογλου, Σούρρας, Καπόλος (75΄ Μισιρλής), Κοντογιάννης, Μπαλαμούτης, Δέσπους, Λυσσέας, Καραβάς (90΄ Κουτσογιωργάκης Γ), Δημητράκης, Χουβαρδάς.

Διαιτητής: Ρουμπής
Βοηθοί: Παπακυριάκος – Ιωάννου