Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΜΑΚΑΡΟΣ-ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ 66-72

Επιστροφή στις νίκες για τον Τελεθριακό που επιμένει στην «δήλωση» ότι θα είναι μέσα στην τετράδα της κορυφής στην Α΄ ΕΚΣΑΣΕ, με το τέλος της 8ης αγωνιστικής.
Συγκεκριμένα μέσα στην Άμφισα η ομάδα της Ιστιαίας κέρδισε τον Μάκαρο με τελικό αποτέλεσμα 66-72, σε ένα παιχνίδι που σχεδόν σε όλη του τη διάρκεια είχε την  πρωτοβουλία.
Ξεκίνησε δηλαδή καλύτερα και αν και ο Μάκαρος ήταν κοντά στο σκορ, κατάφερε να κρατήσει την διαφορά (εκτός από το τέλος του ημιχρόνου το οποίο ολοκληρώθηκε με σκορ 36-36 μετά από 5 πετυχημένα τρίποντα του Μάκαρου).
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με υπεροχή της ομάδας του Φώτου και με τελική επικράτηση έξι πόντων.
Για τον Τελεθριακό  υπήρχε η απώλεια του τραυματία Θ. Ρουμελιώτη, αλλά ο Γ. Ρουμελιώτης με αγαστή συνεργασία με τους Κιαπέκο και Παπαθανασίου κράτησαν την ομάδα.
Επόμενη αγωνιστική για την ομάδα της Ιστιαίας στ Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Ιστιαίας, το οποίο ετοιμάζεται για να υποδεχθεί το Final 4 Γυναικών με ήδη τοποθέτηση παρκέ και με παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν τις υποδομές του.

Διαιτητές: Ζάχος-Πατάγιας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-22, 36-36, 51-56, 66-72.

ΜΑΚΑΡΟΣ (Γίδας-Ψιμούλης):
Δρίβας 3 (1), Μαμαρέλης Α. 7 (1), Οικονόμου 6, Κυριακίδης 16 (3), Φουσέκης, Φωτητζόγλου 6, Ξηρός 4, Παπαδήμας 7 (1), Νασάκης 17 (1).

ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ (Φώτου):
Μέτα 4, Μπόλματης 2, Παπαθανασίου 19 (3), Ρουμελιώτης Γ. 20 (1), Τσιτούμης, Κιαπέκος 19 (1), Χοτζαλάρι 8.