Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκος Μαυρούτσικος: Παλεύουμε άνισα... Οι ομάδες δεν είναι άρματα πολιτικών

Συνέντευξη - συνομιλία με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΟ Ωρεών , ο οποίος όμως μιλά χωρίς την ομπρέλα της ομάδας του, αλλά σαν πρόσωπο...


Στο Ταχυδρομικό Πρακτορείο Ωρεών πηγαίναμε και τυχαία συναντήσαμε τον Νίκο Μαυρούστικο ο οποίος μόλις έφευγε από το Σχολείο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι.
Τον χαιρετήσαμε και αμέσως διακρίναμε έναν εκνευρισμό, ένα προβληματισμό στο λόγο του. Πήραμε το θάρρος μιας και γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια, να ρωτήσουμε τι συμβαίνει.
Το προηγούμενο βράδι, όπως μας είπε ο Γραμματέας της ομάδας του ΑΟ Ωρεών, παρέλαβε ένα έγγραφο από το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, με το οποίο απαγορεύει σε όλες τις ομάδες την προπόνηση στα γήπεδο με φυσικό χόρτο (ΣΣ: δείτε το έγγραφο μέσα στην ανάρτηση).
Μιλήσαμε για λίγο και τελικά αποφασίσαμε να πιούμε ένα καφέ και να μας πει περισσότερα για το θέμα και μάλιστα να τα μοιραστεί με τους αναγνώστες μας.

Τελικά Νίκο, τι έχει συμβεί; Θα μας πεις λίγα λόγια;

Με βρίσκεις σε απόγνωση γιατί έχοντας πάρει στα χέρια μου το έγγραφο – απόφαση του Νομικού Προσώπου του Δήμου, αντιλαμβάνομαι πως το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Ωρεών πρέπει να συνεδριάσει άμεσα και να πάρει αποφάσεις κρίσιμες για την λειτουργία αλλά για την ύπαρξη τελικά της ομάδας μας.

Που προπονήστε αυτό το διάστημα;

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει αξιοπρεπής χώρος για να προπονηθεί η ομάδα. Πραγματικά σκέπτομαι πώς θα αντικρύσω και τί θα πω στα παιδιά που σε δύο ώρες από τώρα που μιλάμε, θα πρέπει να κάνουν προπόνηση. Πού θα πάμε για να δουλέψουν για τον επόμενο αγώνα μαζί με τον προπονητής τους;
Το πιο εύκολο είναι να τους πεις να πάνε στο ξερό γήπεδο, αλλά 4,5 μήνες τώρα τους λέμε να κάνουν υπομονή. Τώρα ντρέπομαι να τους κοιτάξω στα μάτια.
Πιστεύω ότι αυτή η απόφαση του Νομικού Προσώπου πάρθηκε από πρόσωπα που είναι γνώστες του ποδοσφαίρου. Όμως πάρθηκε νομίζω με ελαφριά την καρδιά, χωρίς να δίνουν λύσεις, παρά ουσιαστικά λέγοντας «κόφτε το λαιμό σας».

Συνεχίστε να διαβάζεται τη συνέχεια της συνέντευξης - συνομιλίας κάνοντας κλικ στη φωτογραφία της ομάδας του ΑΟ Ωρεών που ακολουθεί