Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η Σκεπαστή τις ευκαιρίες, το Αυλωνάρι τα γκολ…

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, το Αυλωνάρι νίκησε με σκορ 3-0 τη Σκεπαστή και αναρριχήθηκε στη βαθμολογία.
Στο 8 οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, μετά από γρήγορη εναλλαγή της μπάλας ο Τσάγκος βρέθηκε σε θέση βολής και έγραψε το 1-0.
Από το 20ο λεπτό και μετά οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασαν 4 κλασσικές ευκαιρίες να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια δύο με το Δημήτρη Γερογιάννη μία με τον Τόλη Γεωργίου και μία με τον Βαλάντη Αλεξίου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Σκεπαστή μπήκε αποφασισμένη να ανατρέψει το αποτέλεσμα και στο 49 ο Γιάννης Θαλασσινός του Αθ. ανατράπηκε στην περιοχή, το πέναλτι  εκτέλεσε ο Γιάννης Θαλασσινός του Β. όμως ο Διαμαντάρας απόκρουσε εντυπωσιακά.

Σαν να μην έφτανε αυτό και ενώ η Σκεπαστή εξακολουθούσε να πιέζει σε μια αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ο Μπρεγκανάκου γύρισε την  μπάλα συρτά στην περιοχή και ο Αγιασοφίτης των γηπεδούχων προσπαθώντας να διώξει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα του εμβρόντητου Σωτηρόπουλου.
Από κει και μετά οι φιλοξενούμενοι έλεγξαν το ματς, η Σκεπαστή προσπάθησε να αντιδράσει με εσωτερικές αλλαγές και φρεσκάρισμα από τον πάγκο όμως πάλι σε μια αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το 0-3.
Η Σκεπαστή έχασε 3 πολύ καλές ευκαιρίες να μειώσει το σκορ με κορυφαία τη φάση του πέναλτι στο 85 που όμως απόκρουσε πάλι ο Διαμαντάρας, αυτή τη φορά το του Γιάννη Θαλασσινού του Αθ, και αναδείχτηκε φυσικά σε πρόσωπο του αγώνα.

Δοκάρι για το Αυλωνάρι στο 82΄ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κούρτη.
Το κλείσιμο του αγώνα βρήκε θριαμβεύτρια την ομάδα του Αυλωναρίου.
Η Σκεπαστή απέναντι σε μια από τις καλύτερες και εμπειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος στάθηκε άτυχη σε κομβικά σημεία του αγώνα, προσπάθησε, αλλά το αποτέλεσμα δεν δικαίωσε τις προσπάθειες των παικτών της.
Άριστη η διαιτησία του κυρίου Δανιηλίδη και των βοηθών του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Νικολάου Γιώργος

Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί