Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη κορυφής η Αναγέννηση Μαντουδίου μέσα στο Προκόπι

Στην κορυφή του Β' ομίλου φιγουράρει από σήμερα η Αναγέννηση Μαντουδίου που πήρε σπουδαίο διπλό στο Δημ Γήπεδο ''Ηλ. Κουτσουφλάκης'' με 2-1 επί της αήττητης μέχρι σήμερα Δόξας.
Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και καλή αμυντική τακτικοί οι παίκτεςτου Θ. Τσικτσίρη  κράτησαν το υπέρ τους σκορ και δέχθηκαν το γκολ με την λήξη του αγώνα.
Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες που δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν, ενώ είχαν και δύο δοκάρια το ένα σε κεφαλιά του Κουτσουφλάκη και το άλλο σε σουτ του Μακρή, ενώ είχαν και δύο τέτ-α-τετ. Καλές αλλά λίγες στιγμές είχε και η Αναγέννηση
Το σκορ άνοιξε με δυνατό  σουτ στο 8' ο Τσιβίκας για την Αναγέννηση 0-1 αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους.
Στην συνέχεια η Δόξα πίεσε, είχε τις ευκαιρίες αλλά αυτή που σημείωσε γκολ ήταν η Αναγέννηση λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου στο 45' με πλασέ του Σακoβ 0-2.
Στην επανάληψη και πάλι οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά αλλά δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την καλή αμυντική τακτική των φιλοξενούμενων που κρατούσαν το υπέρ τους σκορ.
Η Δόξα το μόνο που  κατάφερε ήταν  να μειώσει το σκορ  σε 1-2 με πλασέ του Σταμούλου που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
Δόξα Προκοπίου: Γ Κουτσουφλάκης
Αλατζάς, Γ.-Δ. Μορφούλης, Κεχαγιάς (75′ Δανέλης), Τσιπτσής, Κανελλόπουλος (73′ Καλλαής), Μακρής, Αγγελόπουλος, Μαλλιάρης, Κουτσουφλάκης, Σταμούλος, Θαν. Μορφούλης.
Αναγέννηση Μαντουδίου: Θαν Τσικτσίρης
 Γ. Μπίλας, Τσιβίκας (70′Πριόνας Βαγγ), Πουλιπούλης, Τσικτσίρης, Τάρλας, Λιάκος, Μπαλατσός, Παπαδημητρίου, Βούλγαρης, Στεφανίδης (62′ Πριόνας Θαν), Σάκοβ.