Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Άτυχος ο Απόλλων Ερέτριας στην Κόρινθο

Ο Απόλλων Ερέτριας παρά την εξαιρετική του εμφάνιση ηττήθηκε στο 87' από την Κόρινθο, σε ένα αγώνα που είχε τις ευκαιρίες να πάρει την νίκη.
Στο 7' οι γηπεδούχοι είχαν ένα καλό, αλλά άστοχο σουτ με τον Μαναριώτη, ενώ στο 27ο λεπτό, έγινε το 1-0. Το γκολ σημείωσε ο  Γάλας, με δυνατό σουτ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή και πλάγια και αφού η μπάλα, πριν καταλήξει στα δίχτυα, βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Ναβροζίδη.

Στο 40'  οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν. Κέρδισαν  πέναλτι σε ανατροπή του Αμαραντίδη απ’ τον γκολκίπερ Λουτριώτη το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος ισοφαρίζοτας 1-1
Με τη λήξη του α μέρους, ο Απόλλωνας, είχε τριπλή ευκαιρία με τους Αμαραντίδη, Μώρο και Καλοχορίδη.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι παρέμεινε αμφίρροπο, ενώ σ’ αυτό εισήλθαν και στοιχεία όπως το πάθος, η δύναμη, τα κοντραρίσματα, τα δυνατά μαρκαρίσματα και τα φάουλ.
Στο 60', ο Γάλας είχε κεφαλιά άουτ για τον ΠΑΣ, ενώ στο 61ο λεπτό, ο Ναβροζίδης της Ερέτριας, απέκρουσε δυνατό σουτ του Μαναριώτη.
Στο 65ο λεπτό η Ερέτρια είχε καλή φάση με σουτ του Βαλκάνου (απέκρουσε ο Λουτριώτης), ενώ στο 79ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι, είχαν και άλλη καλή στιγμή με τον Τρέγκάϊ.
Το γκολ που έκρινε τον νικητή σημειώθηκε στο 87'
Επέλαση από πλάγια του Καραγιάννη, άψογη σέντρα και εύστοχη-δύσκολη- κεφαλιά του Βασίλη Μαναριώτη (2-1) και γενική αποθέωση.
Με τη λήξη σχεδόν του αγώνα, ο Γάλας της Κορίνθου, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, διότι, όταν έβγαινε ως αλλαγή απ’ το παιχνίδι, έβγαλε εντός αγωνιστικού χώρου, τις επικαλαμίδες του.

ΠΑΣ Κόρινθος:
Λουτριώτης, Παπανικολάου, Καραγιάννης, Λαμπρόπουλος, Βελέτζας, Παικόπουλος (74ο Ροσιάν), Δόσης (59' Ιορδανίδης), Σιδέρης, Μαναριώτης, Τορεζάνι, Γάλας

Απόλλων Ερέτριας:
Ναβροζίδης, Μεγκανάι, Κορακιανίτης (78' Τσίγκας), Σμπιλήρης, Μπαλόζι, Καλοχορίδης, Σεόλ, Ντουλαβέρης, Βαλκάνος (80' Κοκαλας), Μώρος, Αμαραντίδης (67' Τρεγκάϊ)