Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Λευκή ισοπαλία η Ιστιαία με τα Βασιλικά, στο βορειοευβοιώτικο ντέρμπι


Στο ντέρμπι κορυφής της Βόρειας Εύβοιας για την 9η αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας,  Ιστιαία και Βασιλικά έφυγαν με λευκή ισοπαλία, μοιράζοντας τους βαθμούς του αγώνα.

Έναν αγώνα που δεν είχε ιδιαίτερα επικίνδυνες φάσεις μπροστά στις εστίες, εκτός από ένα χαμένο πέναλτι και ίσως δύο σχετικά καλές στιγμές για τους γηπεδούχους.

Στο 18΄ η ομάδα του Κατσικόγιαννη κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Δήμου από τον τερματοφύλακα Αντωνίου, φάση στην οποία η ομάδα των Βασιλικών διαμαρτυρήθηκε και οι δύο εμπλεκόμενοι ποδοσφαιριστές είχαν και μικρό τραυματισμό.

Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μπερμπερμπεράι με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι του Αντωνίου.
Το παιχνίδι κύλησε χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση, μέχρι που η Ιστιαία πίεσε αρκετά την άμυνα του Ατρόμητου και στο 72΄ ο Δαρζέντας με το κεφάλι (μετά από κόρνερ) σημάδεψε τα δίχτυα του Αντωνίου, αλλά αυτός του είπε «όχι» διώχνοντας με το χέρι με επιτυχή εκτίναξη. Αλλά και στο 75΄ ο Πετής με πολύ δυνατό βολέ έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο των φιλοξενούμενων.

Α.Ε. Ιστιαίας (Κατσικόγιαννης): 

Μουρίδης, Τσώνος Ι (75΄ Σταματόπουλος), Ελμαζάι, Παπανδρέου, Τριανταφύλλου Σ, Αρσενόπουλος (45΄ Φώτου), Σταθαράς (62΄ Σταμούλος), Δαρζέντας, Δήμου, Μπερμπεράι, Πετής (85΄ Κατσάρης)

Ατρόμητος Βασιλικών: 

Αντωνίου Μ, Μιχαλόπουλος Μ, Καρατζάς, Δήμου, Ηλιοδρομήτης, Σταματούλας, Αλοΐζος, Αντωνίου Δ, Ρουσόδημος (86΄ Θεοχάρης), Λαδογιάννης, Δούκας (91΄ Γεωργίου)



Διαιτητής: Παπαποστόλου
Βοηθοί: Ιωάννου – Ζεΐμπέκης

Δείτε το φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί