Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Άλωσε και τη φωλιά των Λύκων ο Α.Ο.Ν.Α.

Την ένατη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο Α.Ο.Ν.Α. μέσα στη δύσκολη έδρα της Μακρυκάπας επικρατώντας με 0-2 της τοπικής ομάδας.
Με το συγκρότημα του Β.Ζέρβα να πιάνει αρκετά καλή απόδοση στο πρώτο μέρος πετυχαίνοντας δύο γκολ πήρε το τρίποντο σε μία δύσκολη έδρα
Ο Α.Ο.Ν.Α. άνοιξε το σκορ σχετικά νωρίς όταν στο 14΄ ο Θωμάς με εκτέλεση φάουλ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Τζουβάρα.
Οι γηπεδούχοι του Ν.Κιαπέκου παρά το γκολ που δέχτηκαν αντέδρασαν και έξι λεπτά αργότερα κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Βουρδάνου από τον Μπαλαμπάνη.
Ο Σίδερης που ανέλαβε την εκτέλεση σημάδεψε το κάθετο δοκάρι χάνοντας ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.
Αυτό λειτούργησε θετικά για τον Α.Ο.Ν.Α. που βρέθηκε κοντά στο δεύτερο γκολ με τον Τζουβάρα να λέει όχι σε δύο περιπτώσεις στις προσπάθειες των Κούκα και Γεωργίου.
Στο 35΄ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να κερδίσουν πέναλτι όταν έπειτα από σέντρα του Κολιόπουλου η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού με τον Μπαλαμπάνη να σημαδεύει σωστά δίνοντας αέρα δύο γκολ στην ομάδα του.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να διαφυλάξουν το υπέρ τους σκορ.
Η Μακρυκάπα στο 65΄ βρέθηκε κοντά στο γκολ που θα την έβαζε πάλι στο παιχνίδι με τον Αγριόδημο να σταματάει την προσπάθεια του Βουρδάνου.
Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός έπεσε με τον Α.Ο.Ν.Α. να φεύγει νικητής από την φωλιά των Λύκων.
Στα αξιοσημείωτα οι κατάμεστες εξέδρες του γηπέδου με τον κόσμο να δίνει βροντερό παρόν στο γήπεδο.

ΑΟ Μακρυκάπας:
Τζουβάρας, Λέκκας, Σεχάι, Τσουμάνης, Αθ. Γκίκας (76' Καρκαλής), Κουτσαυλής,Μπασινάς, Νίκ. Γκίκας,  Βουρδάνος, Σίδερης, Κούκουρας.

ΑΟΝ Αρτάκης:
Αγριόδημος, Μπελίτσος, Μπαλαμπάνης, Γεωργίου, Θωμάς (85' Λειβαδίτης), Πουρνής, Ζαχαρόπουλος (22' Μαστροκώστας), Τουρκοχωρίτης, Καραντάκης, Κούκα (88' Νάτσης), Κολιόπουλος (76' Νικολάου).