Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Γιαννουκάκος δήμ(ι)ος του Παντριαδικού

 Στις νίκες επανήλθε Αστέρας Βατώντα επικρατώντας με 1-0 του Παντριαδικού.
Σε ένα παιχνίδι που είχε αρκετά νεύρα άλλα και δυνατά μαρκαρίσματα με αποτέλεσμα τις πολλές κίτρινες κάρτες οι γηπεδούχοι πήραν το τρίποντο ξεφεύγοντας από την επικίνδυνη ζώνη.
Ο Παντριαδικός από την πλευρά του αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές με αποτέλεσμα να παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία.
Σε ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 28΄ με τον Γιαννουκάκο να εκμεταλλεύεται την κεφαλιά πάσα του Ντούκα πλασάροντας για το 1-0.
ο Παντριαδικός προσπάθησε να αντιδράσει απειλώντας κυρίως με τα στημένα.
Στο δεύτερο μέρος η μορφή του παιχνιδιού δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους του Γ.Λεζγή να προσπαθούν να διατηρήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα.
Μετά το 70΄ οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την πιεσή τους με τον Σταθαρά να δηλώνει παρόν όποτε χρειάστηκε.
Ο Αστέρας θα μπορούσε να κλειδώσει τη νίκη στο 82΄ με τον Γιαννουκάκο να πλασάρει δίπλα από τα δοκάρια από πλεονεκτική θέση.

Αστέρας Βατώντα: Σταθαράς, Κοτρώτσιος, Νεσίμι, Τσώκος, Ντούκα, Χασανλάρι, Χρόνης (90′ Μπασινάς), Γούναρης (90′ Γούσιας), Τζαφέρος (46′ Βλάχος), Γιαννουκάκος (80′ Κατόλης), Κικίδης.

Παντριαδικός: Οικονομίδης, Καραμπέτσος (55′ Πασάι), Ταψής, Γκρινιάρης, Τζάβρας, Νόνας (75′ Πατερίτσας), Τσιμιχόδημος, Κατσίμπρας, Παπακωνσταντίνου (46′ Γ. Χασάνδρας), Μουτουσίδης, Δ. Χασάνδρας