Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Α.Ο.Χαλκίς-Χαραυγιακός: Όπου φτωχός και η μοίρα του

 Την ήττα με 0-2 γνώρισε ο Α.Ο.Χ. από τον Χαραυγιακό παρουσία μόλις 100 θεατών αναμεσά τους και τριάντα των φιλοξενουμένων.
Με τους παίχτες να παραμένουν απλήρωτοι εδώ και τρεις μήνες και απροπόνητοι όλη την προηγούμενη εβδομάδα ήττα ήρθε ως φυσικό επακόλουθο.
Η Χαλκίδα απείλησε πρώτη στο 7΄ όταν ο Ντάμπος σέντραρε παράλληλα με την εστία με τον Χαραλαμπίδη να πλασάρει ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια.
Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του Σταυριανού στο 15΄ άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Κονδή έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κασσιανού.
Τρία λεπτά αργότερα ο Σταυριανός  σταμάτησε το πλασέ του Γιαννόπουλου ο οποίος βρέθηκε μόνος απέναντι στον πορτιέρο της Χαλκίδας.
Οι παίχτες του Δ.Λύκου παρά την ψυχρολουσία που δέχτηκαν προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 36΄ την κεφαλιά του Γιαλαμίδη έδιξε σε κόρνερ ο Βακερλής.
Ο Α.Ο.Χ. συνέχισε να πιέζει με την κεφαλιά του Σχίζα στο 38΄ να μη βρίσκει στόχο.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε με τους φιλοξενούμενους να φυλάνε τα νώτα τους και τη Χαλκίδα να δυσκολεύεται να δημιουργήσει φάσεις.
Σε αυτό βέβαια έπαιξε ρόλο και η απουσία του Ντελέκου που ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.
Στο 70΄ ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε όταν ο Γιαννόπουλος με κεφαλιά έπειτα από γέμισμα του Κασσιανού έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στον Χαραυγιακό.
Τελευταία καλή φάση για την Χαλκίδα ήταν στο 77΄ όταν το δυνατό σουτ του Νυφαδόπουλου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Βακερλής.
Μελανό σημείο του παιχνιδιού ο τραυματισμός του Μιχελή ο οποίος έφυγε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο.


Α.Ο.Χαλκίς:
Σταυριανός Δούλος Σχίζας Χολέβας Μπουζούρας Βέργος (30΄Σταματούκος) Ντάμπος Παπαδάκης (55΄Πλούμης) Πατερίτσας Γιαλαμίδης Χαραλαμπίδης (75΄Νυφαδόπουλος)
Χαραυγιακός:
Βακερλής Μαραγκουδάκης Ράμμος Μιχελής (34΄Παπαγγελής)Κονδί Γιαννής Κασσιανός Βιέννας(68΄ Γουργιώτης) Φερεντίνος Παρασκευόπουλος(87΄Βάχλας) Γιαννόπουλος