Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη τίτλου με ανατροπή ο Αμαρυνθιακός στην Σκύρο

Με γκολ ξεκίνησε ο αγώνας στο Νησί μας και το πέτυχε ο ΑΟ Σκύρου στο 2', όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Χιώτη, η μπάλα έφθασε στον Στεφάνου που έστρωσε στο Τσελεπή κι αυτός με πλασέ άνοιξε το σκορ 1-0.
Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν άλλη μια καλή στιγμή για να αυξήσουν το σκορ, ενώ στο 14' ο Αμαρυνθιακός είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει.
Το κατάφερε όμως στο 41' όταν μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού, καταλογίστηκε πέναλτι που εκτέλεσε ο Κοντραζίου Αλμ. με το οποίο ισοφάρισε σε 1-1. Για την φάση του πέναλτι διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι.
Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και  λήξη του ημιχρόνου βρήκε ισόπαλες τις ομάδες 1-1.

Στην επανάληψη ο Αμαρυνθιακός μπήκε πιο δυνατά και στο 53' πήρε κεφάλι στο σκορ 1-2 με γκολ που σημείωσε από πλάγια ο Μυρτέζα με εξαιρετικό πλασέ.
Στην συνέχεια ο αγώνας έγινε αμφίρροπος αλλά με λίγες καλές στιγμές μέχρι το 70' με τους φιλοξενούμενους να κρατούν το προβάδισμα στο σκορ.
Με τους φιλοξενούμενους να προσέχουν τα νώτα τους και να διαχειρίζονται το υπέρ τους σκορ και να μην επιτρέπουν απειλές για την εστία τους συνεχίστηκε ο αγώνας δέκα λεπτά πριν την λήξη 81'.
Στο 91' ο Αμαρυνθιακός κλείδωσε την νίκη σημειώνοντας το 1-3  με γκολ που πέτυχε ο Στουραίτης που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.