Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στο ρελαντί η Αρτάκη 3-0 τον ΑΟΧ κλείνοντας θέση για τον τελικό κυπέλου

Επίδειξη δύναμης έκανε στο Στάδιο η Αρτάκη κερδίζοντας με 3-0 τον Α.Ο.Χαλκίδας κλείνοντας θέση για τον τελικό του κυπέλου κάνοντας τυπική διαδικασία την ρεβάνς.
Οι παίκτες της Χαλκίδας παρουσία του νέου Δ.Σ αλλά και του νέου προπονητή Α.Αυλωνίτη στις εξέδρες δεν παρουσιάστηκαν σε καμιά στιγμή ανταγωνιστικοί στο δύσκολο και κρίσιμο αυτό παιχνίδι με αποτέλεσμα η Αρτάκη που είχε περισσότερη δίψα και όρεξη να πάρει μία πολύ μεγάλη νίκη.
Η μοναδική καλή στιγμή για τους Χαλκιδαίους ήταν στο 26' όταν σουτ κεραυνός του Ντάμπου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 33' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με εξαιρετικό φάουλ του Θωμά ο οποίος όμως δεν πανηγύρισε το γκολ
.Στο 35' ο Θωμάς εκτέλεσε φάουλ και οΤσούτης με κεφαλιά έγραψε το 0-2.
 Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47' σουτ του Παπαδάκη έφυγε λίγο άουτ και στο 53' η Αρτάκη έφτασε στο 0-3 χάρις σε ένα γκολ του Νικολάου μετά από σέντρα του Τσομπάνη.
Το παιχνίδι χωρίς ποιότητα με τον ΑΟΧ να είναι πάντως αρκετά επηρεασμένος από την περιπέτεια που πέρασε το τελευταίο διάστημα και έχοντας 13 παίκτες κάτι που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η πρωτοπόρος της Α΄κατηγορίας Αρτάκη η οποία περιμένει πλέον στον τελικό έναν εκ των Ηρακλή Ψαχνών ή Απόλλωνα Ερέτριας οι οποίοι θα λύσουν τις διαφορές τους την προσεχή Τετάρτη στο γήπεδο των Ψαχνών στην ρεβάνς του 1-1.

Α.Ο.Χαλκίδας:Ανδρούτσος,Σταματούκος,Δούλος,Τόλης,Σχίζας,Πατερίτσας,Παπαδάκης,Μπασινάς
(46'Παπαγεωργίου),Σμυρναίος,Ντάμπος,Παλαιολόγος.

Αρτάκη:Αγριόδημος,Κολιόπουλος(82'Γκέκας),Μπαλαμπάνης,Γεωργίου(65'Λούρος),Θωμάς,Τσούτης, Τουρκοχωρίτης,Μπελίτσος,Βαλκάνος,Τσομπάνης(65'Λειβαδίτης),Νικολάου.