Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δυναμίτης ο ΑΟ Καρύστου 6-1 τον Αγ. Λουκά


 Mε το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα της Καρύστου τη νέα χρονιά, πετυχαίνοντας μεγάλη νίκη, με το ευρύ 6-1 απέναντι στον Α.Ο. ΑΓ.Λουκά.
 Μια νίκη, δίκαιη πέρα για πέρα, αφού οι φιλοξενούμενοι σε κανένα σημείο του αγώνα, δεν κατάφεραν να απειλήσουν και να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Γιαννούλης στο 2ο λεπτό βρέθηκε απέναντι από τον Κότσαρη, με τον τερματοφύλακα της Καρύστου να αποκρούει σωτηρία.
 Τρία λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 5ο λεπτό ο Τούρλας με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.
 Στο 12ο λεπτό δυνατό σουτ του Τσάλα για τους φιλοξενούμενους, αλλά εξίσου εντυπωσιακή απόκρουση του Κότσαρη σε κόρνερ. Στο 20ο λεπτό πάλι ο Τούρλας, αφού έκλεψε την μπάλα, βγήκε μόνος του απέναντι από τον Παναγιάρη κάνοντας το 2-0.
 Δεκαπέντε λεπτά πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Μπόκαρης αφού βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι, πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 3-0.
Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ρέτσας με άψογο πλασέ έκανε το 4-0. 
Στο 62ο λεπτό το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους, όταν σε κάθετη μπαλιά, ο Σταμέλος βγήκε μόνος του απέναντι από τον Κότσαρη, πλασάροντας εύστοχα κάνοντας το 4-1. 
 Στο 67ο λεπτό πάλι ο Μπόκαρης, με απευθείας εκτέλεση φάουλ και περνώντας την μπάλα πάνω από τείχος έκανε το 5-1, για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα ο Μπούσουλας στο 67ο λεπτό, με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να χτυπάει πρώτα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Παναγιάρη.
 Στο 89ο λεπτό το παιχνίδι επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Τριτσώνη Ζαχαρία για τους φιλοξενούμενους, όταν σε διεκδίκηση της μπάλας χτύπησε το αριστερό του γόνατο.

 ΑΟ Καρύστου: Γ Τσόκας
Κότσαρης, Ρουκλιώτης, Φραγγής, (64' Σαρλάνης),Σφυρίδης, Παπασταματίου, (71'Γκίκας) Μπιφικούκης, Τούρλας, Βασιλείου, Ρέτσας, Μπόκαρης,(8' Μαντζώρος), Ζάνι (46' Μπούσουλας).

Αγ. Λουκάς: Γ Μπόκαρης
Παναγιάρης, Ρέτσας,(46' Μπιμπίκας), Τριτσώνης, Ξύγγης, Πιλάτης, Μπάνος, Κιούσης, Δρίτσουλας,(53' Μεταξάς Α), Γιαννούλης, Σταμέλος, Τσάλλας(60' Κρόκος, Μπάνος)(70' Γκαρούτσος.