Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ισοπαλία στο τελευταίο λεπτό στην Αιδηψό, με έντονα παράπονα

Περιπετειώδες εξελίχθηκε το παιχνίδι της Αιδηψού με το Αυλωνάρι στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς για την 12η αγωνιστική της Α΄ Εύβοιας.
Η γηπεδούχοι αν και ήταν σε γενικές γραμμές καλύτεροι και προηγήθηκαν στο 35΄με γκολ του Τίτο Μπιμπάι, τελικά μοιράστηκαν τους βαθμούς με το Αυλωνάρι, αφού δέχτηκαν γκολ στο 97΄και το παιχνίδι τελείωσε μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες για την διαιτησία του κου Βελέντζα και τον παραπάνω χρόνο που κράτησε.
Να αναφέρουμε πως στο 28΄ ο Τίτο Μπιμπάι δεν κατάφερε να σκοράρει αφού το σουτ που εκτέλεσε ο Διαμαντάρας το απέκρουσε σωτήρια, όμως αμέσως μετά, στο 35΄ συγκεκριμένα, και πάλι ο Τίτο Μπιμπάι με εκπληκτική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ, 1-0.
Η επιθετική διάθεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε, με το Αυλωνάρι να έχει μόνο δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος του αγώνα.
Το δεύτερο μέρος συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, με τους γηπεδούχους να έχουν ευκαιρίες να σκοράρουν. Αυτά μέχρι το 77΄που ο Ηλίας Στεργίου είδε δεύτερη κίτρινη και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες, με το Αυλωνάρι να εκμεταλλεύεται το αριθμητικό πλεονέκτημα και να πιέζει με αιχμή του δόρατος τον Τσιαλιαγκό.
Ο διαιτητής κος Βελέντζας δείχνει καθυστερήσεις διάρκειας πέντε λεπτών και τελικά στο 97΄ ο Τσάγκος απο κοντά πλάσαρε στα δίχτυα του Κυριακού και έφερε το παιχνίδι στα ίσια, 1-1 και σχεδόν αμέσως ακούστηκε το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα.
Αυτή η μεγάλη διάρκεια του αγώνα είναι που έφερε πολλούς φιλάθλους αλλά και μέλη της ομάδας της Αιδηψού να παραπονεθούν έντονα στον διαιτητή για την αδικαιολόγητη, όπως υποστηρίζουν,  μεγάλη παράταση του αγώνα με αποτέλεσμα την ισοφάριση της ομάδας τους στον παραπανίσιο χρόνο.

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ (Γιώργος Δημητρίου):
Κυριάκου, Α. Μπιμπάι, Βασιλείου, Καππές, Γλυκός, Ηλ. Στεργίου, Γοργομάτης, Ν. Αναγνώστου (90'+ Γάσπαρης), Παπατζίκος (77' Καραγκούνης), Ι. Μπιμπάι (88' Μ. Αναγνώστου), Αργ. Στεργίου (90'+ Φαράντος).

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Βαγγέλης Ντόβολης):
Διαμαντάρας, Κόκκος (58' Περιβολάρης), Μπρεγκανάκου (81' Δήμου), Καρατζάς, Παππάς, Κοκκάλας (81' Δαφνής), Λαθουράς, Τσάγκος, Τσαλιαγκός, Κούρτης, Καράπας (86' Κούκης).

Διαιτητής: Βελέντζας
Βοηθοί: Κελεπούρης - Ιωάννου

Ρεπορτάζ: Κώστας Βρυνιώτης

Δείτε το Φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί