Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ενίσχυση της Σκεπαστής με επιτροφή Ζουζουλή και Καλλίτση


Με δύο πολύ σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ της συνεχίζει η ομάδα της Σκεπαστής που θα τη βοηθήσουν στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Ο πρώτος θα ενισχύει σημαντικά την επίθεση της Σκεπαστής όπως και στο παρελθόν, ενώ ο δεύτερος θα βοηθήσει την αμυντική της γραμμή.

O Δημήτρης Ζουζουλής έχει περάσει από  ομάδες όπως η ΟΠΑ, ο Ατρόμητος Αθηνών, η Κηφισιά, ο ΑΟ Χαλκίς και ο Αγιος Ιερόθεος, ενώ επιστρέφει στη Σκεπαστή για 2η φορά από το 2017 από τα Σούρμενα. Στη Σκεπαστή την περίοδο 2016 - 17,  αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ (στον 1ο όμιλο της Β' Κατηγορίας)  με την Σκεπαστή  τερματίζει 2η ( η καλύτερη θέση ως τώρα στην ιστορία της). Πέτυχε συνολικά 24 γκολ ( 9 στον πρώτο γύρο και 15 στον δεύτερο), αν και στον 2ο γύρο υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία.

 (Δείτε  τη συνέντευξη που μας είχε δώσει παλιότερα ο Δ. Ζουζουλής, κάνοντας κλικ ΕΔΩ).

Ο Νίκος Καλλίτσης από την άλλη, έχει περάσει από την ομάδα της ΑΕ Ιστιαίας σαν δεξιό μπάκ και συγκεκριμένα είχε μια πολύ καλή παρουσία σε σύνολο 30 εμφανίσεων στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Εύβοιας αλλά και στα μπαράζ που έφεραν την ομάδα της Ιστιαίας στη Γ΄ Εθνική.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής κατάγεται από τις Ροβιές και γυμνάσιο πήγε στο Μαντούδι. Στην Ιστιαία πήγε σαν ένα απλό ταλέντο και εξελίχτηκε στην κυριολεξία σε αουτσάιντερ, μιας και όπως είπαμε είχε πολύ σημαντική παρουσία στην ομάδα της Ιστιαίας και υπήρξαν παιχνίδια που η συμβολή του ήταν καίρια.
Ο Νίκος επιστρέφει στην Σκεπαστή απο τον Αθηναϊκό.

(Διαβάστε ΕΔΩ παλιότερη δημοσίευση για τον Νίκο Καλλίτση)