Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αναγέννηση Μαντουδίου: Γλέντησε τιμώντας το παρελθόν της

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα της Αναγέννησης Μαντουδίου που πραγματοποιήθηκε σε κοσμικό κέντρο της περιοχής.
Με τους φίλους της ομάδας να δίνουν βροντερό παρόν η βραδιά κύλησε υπό τα ακούσματα του M.Λιβιεράτου.και της ορχήστρας του.
Συγκίνηση προκάλεσε στους παρευρισκόμενους η βράβευση ανθρώπων που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στην αγαπημένη τους Αναγέννηση
Συγκεκριμένα τιμητική πλακέτα παρέλαβαν οι Σ.Τσάγκας-Ν.Φεφέκος και
Μ.Καραγκούνης με τους βραβευθέντες να καταχειροκροτούνται από το κοινό.
Στη σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος Κ.Καντζούρας ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους κάνοντας ειδική μνεία στον πρώην Πρόεδρο Γ.Σακλάρα για την προσφορά του στον Σύλλογο καθώς μπόρεσε και κράτησε ζωντανή την Αναγέννηση κάτω από δύσκολες συνθήκες.
Ο Κ.Καντζούρας αναφέρθηκε στην φετινή προσπάθεια που ξεκίνησε το Καλοκαίρι ευελπιστώντας πως όλοι μαζί θα πανηγυρίσουν την Άνοιξη την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.
Το φλουρί μετά από μεγάλη μάχη μεταξύ Προέδρου και του προπονητή Θ.Τσικτσίρη έτυχε στον Κ.Καντζούρα ο οποίος χαριτολογώντας μας δήλωσε πως στάθηκε τυχερός καθώς το δώρο που του αναλογεί θα του το κάνουν οι παίχτες στο τέλος της χρονιάς.