Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στον Αρτεμησιακό ο Χρήστος Καρατσόλιας

Μία σημαντική μεταγραφή έκανε η ομάδα του Αρτεμησιακού αποκτώντας τον πολύ καλό τερματοφύλακα Χρήστο Καρατσόλια.
Ο Χρήστος συμμετείχε μέχρι πρόσφατα στο ρότερ της ομάδας της ΑΕ Ιστιαίας και ήταν από τα πρόσωπα που δραστηριοποιήθηκαν στο να ξαναστηθεί η ομάδα της πόλης της Ιστιαίας, ενώ την προηγούμενη χρονιά είχε αποφασίσει να ξαναβάλει τα γάντια του συμμετέχοντας στην ομάδα της Ακαδημίας Ιστιαίας.

Ο Χρήστος Κατρατσόλιας γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 1978 και από τα 13 του παίζει ποδόσφαιρο, από το 1991 συγκεκριμένα.
Ξεκίνησε να παίζει στην «ΑΕ Ιστιαίας» το 1990, πρώτα από το τμήμα των μικρών και το 1991-92 μεταπήδησε στην ομάδα ανδρών, αφού τον διάλεξαν οι Θανάσης Γουρνάς και Στάθης Καρανικολός. Από τότε, σχεδόν μια 20ετία τώρα, έπαιξε μόνο στην ομάδα της «ΑΕ Ιστιαίας», με ένα μικρό διάλλειμα συμμετοχής του στην ομάδα της «Ακαδημίας» για ένα χρόνο και για έναν ακόμα στα Καμάρια και μάλιστα ήταν τότε που η ομάδα του με αυτή του Δύστου, είχαν οδηγηθεί σε μπαράζ και κέρδισε την άνοδο στα πέναλτι.

Σε παλιότερη συνέντευξη που μας είχε δώσει ο πολύ καλός τερματοφύλακας, είχε πεί πως δεν είχε ιδιαίτερους τραυματισμούς στην καριέρα του. «Υπήρξα γενικά τυχερός στο θέμα αυτό. Δε μιλάμε βέβαια για τραύματα στα δάχτυλά μου! Τα πιο σημαντικά γεγονότα τραυματισμού ήταν το 1995 όταν έσπασα το αριστερό μου πόδι, ενώ 4 – 5 χρόνια πριν είχα πάθει θλάση στους κοιλιακούς». Επίσης μας είχε τονίσει πως είχε  ξεκινήσει  με τον Γουρνά και τον Καρανικολό και τους θεωρεί πολύ καλούς προπονητές. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον Γιάννη Βογιατζή, τον Λάζαρο Κιρπισλίδη  και με τον Λάμπρο Σπίντζο. Και αυτούς τους θεωρεί πολύ καλούς προπονητές, αλλά ξεχωρίζει τους πρώτους κυρίως για συναισθηματικούς λόγους, μιας και αυτοί του έμαθαν πολλά πράγματα στο ξεκίνημά του καθώς και τον σημερινό του προπονητή.

(μπορείτε να δείτε τη συγκεκριμένη συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει ο Χρήστος Καρατσόλιας, κάνοντας κλικ ΕΔΩ).

Έχει χαρακτηρισθεί σαν «αλεξίσφαιρος» μιας και έχει μεγάλη επιτυχία στην απόκρουση της μπάλας  από πέναλτι και σίγουρα θα βοηθήσει στο να μείνει η εστία του Αρτεμησιακού όσο το δυνατόν ασφαλέστερη.