Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ξυπνάτε !!! Ο Α.Ο.Χ. είναι ζωντανός

Τεράστια νίκη από κάθε άποψη πήρε ο Α.Ο.Χαλκίς με 1-0 απέναντι στην Καλλιθέα στο Δημοτικό της Χαλκίδας.
Με τους παίχτες του Δ.Τσακαλίδη να αγωνίζονται σαν λιοντάρια βάζοντας στην άκρη τα προβλήματα ο Α.Ο.Χ. πήρε τρεις σπουδαίους βαθμούς απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήρθε στη Χαλκίδα νομίζοντας πως θα έχει ένα εύκολο απόγευμα.
Η σημερινή νίκη μακάρι να αφυπνίσει κάποιους και έστω και την τελευταία στιγμή η ομάδα καταφέρει να γλυτώσει την διάλυση ενώ αγωνιστικά συνεχίζει να βρίσκεται σε καλό επίπεδο παρά τις αποχωρήσεις αρκετών παιχτών.
Με τον γυμναστή Τσακαλίδη να είναι από τους λίγους που μαζί με κάποιους παίχτες δεν τα παράτησαν ούτε στιγμή η σημερινή νίκη αποτελεί δικαίωση και δείχνουν το δρόμο της σωτηρίας για την ομάδα της πόλης μας.
Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο με την Χαλκίδα να δείχνει πιο ζωηρή
Στο 22΄ ο Μπασινάς ελίχθηκε ωραία μέσα στην περιοχή με τον Σιζνέσκι να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του νεαρού επιθετικού.
Η Χαλκίδα συνέχισε να πατάει καλύτερα με τον Μπασινά στο 28΄ να κερδίζει το πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ευαγγέλου.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντάμπος κάνοντας το 1-0 σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. 
Λίγο πριν το ημίχρονο ο Α.Ο.Χ. έμεινε με παίχτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σταματούκου μία απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι με αριθμητικό πλεονέκτημα είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς να φανούν απειλητικοί προς την εστία του Ανδρούτσου.
Οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν στο 67΄ με την αποβολή του Γκέτσι 
Στο τελευταίο τέταρτο το παιχνίδι πήρε άγρια ομορφιά με την κεφαλιά του Βασιλείου στο 81΄ να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Ανδρούτσου.
Η Χαλκίδα θα μπορούσε να κλειδώσει τη νίκη στο 85΄ ο Πλούμης όμως σπατάλησε τεράστια ευκαιρία σουτάροντας απελπιστικά μακριά από την εστία.
Η τύχη ήταν με τον Α.Ο.Χ. καθώς στις καθυστερήσεις η κεφάλια του Τσώνη έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.
Το μόνο παρήγορο στην όλη ιστορία είναι η αγάπη λίγων ρομαντικών που έχουν μείνει και ήταν αυτοί που συγκέντρωσαν τα χρήματα για τα έξοδα του αγώνα καθώς κάνουν την απέλπιδα προσπάθεια να μείνει ζωντανός ο Α.Ο.Χ.

Α.Ο. Χαλκίς: Ανδρούτσος, Χολέβας, Σχίζας, Μπουζούρας, Τόλης (80' Παλαιολόγος), Πατερίτσας, Δούλος, Παπαδάκης (90' Σπυριδάκης), Ντάμπος (70' Νυφαδόπουλος), Μπασινάς
(63' Πλούμης), Σταματούκος.

Καλλιθέα: Σιζνέσκι, Κ. Βασιλείου (52' Γκρότζιος), Ευαγγέλου, Νικολακάκης, Τσώνης, Μάκος, Γκέτσι, Χαρίτος (64' Μαργαρώνης), Σ. Βασιλείου, Μακρυγιάννης (72' Χρήστου), Βασιλειάδης (78' Ντάβιντ).