Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Απόδραση από το Μαντούδι για την Ιστιαία με σκορ 0-1


Σε ένα παιχνίδι ντέρμπι  με όλη τη σημασία  της λέξης  η ομάδα της Ιστιαίας πήρε σημαντική  νίκη μέσα στο Μαντούδι  επί της τοπικής Αναγέννησης με σκορ   1-0.
Το παιχνίδι  ήταν ισορροπημένο  με ευκαιρίες  και από τις δύο  ομάδες εκατέρωθεν. Δυνατά  ξεκίνησε το Μαντούδι  και στο 18΄ ο Στεφανίδης  εκτέλεσε  φάουλ,  ο Λιακος  έπιασε την κεφαλιά  έδιωξε  εντυπωσιακά  σε κόρνερ  ο Μουρίδης.

Στο 24 ο Τσιβίκας  ανετράπει  στην περιοχή και ο κύριος Βελέντζας  έδειξε  την εσχάτη  τον ποινών.  Το πέναλτι  εκτέλεσε  ο Λιάκος αλλά απέκρουσε  ο Μουρίδης  στην γωνία του.
Ότι δεν κατάφερε η Αναγέννηση  το κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι στο 43ο λεπτό,  όταν ο Δήμου  με εντυπωσιακή  προσπάθεια  νίκησε δύο παίκτες  και με ψύχραιμο  πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 55΄  ο Μπερπεράι είχε τετ α τετ με τον Μπίλα αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 60΄ ύστερα  από λάθος των  αμυντικών,  ο Δαρζέντας  νικήθηκε  από τον Μπίλα.
Μετά το 60΄ το Μαντούδι  πίεσε  στο μισό γήπεδο  την Ιστιαία προσπαθόντας  να ισοφαρίσει  το παιχνίδι.
Στο 68΄  κεφάλια  του Τσιβίκα  βγήκε άουτ.
Στο 75΄ σέντρα του Μουρκόγιανη  στον Τσιβίκας που δεν πιάνει  το σουτ,   χάνοντας καλή ευκαιρία.
Στο 78΄ οι γηπεδούχοι  φωνάζουν  για πέναλτι  σε ανατροπή  του Τσιβίκα με τον κ.   Βελέντζα να δείχνει «παίζετε».
Στο 90΄ ωραία εκτέλεση φάουλ του Πριόνα τερματίζει λίγο άουτ  για το Μαντούδι  και στις καθυστερήσεις,  ανεπανάληπτο  τετ α  τετ  του Δήμου  έσωσε  ο Μπίλας.


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ: 

Μπίλας, Παπαδημητρίου (61' Ν. Μπίλας), Πουλιπούλης (86' Μπαλατσός), Τάρλας,Τσικτσίρης, Λιάκος (75' Πριόνας), Μουργκογιάννης, Δ. Δαρζέντας, Σακόβ, Στεφανίδης, Τσιβίκας.


AE  ΙΣΤΙΑΙΑΣ: 
Μουρίδης, Ι. Τσώνος, Α. Τριανταφύλλου, Παπανδρέου, Σ. Τριανταφύλλου, Αρσενόπουλος (35' Σ. Τσώνος, 90' Τσελίκας), Καλιβάτσι, Α. Δαρζέντας, Δήμου, Μπερμπεράι (92' Κουρκούτζελος), Πετής.


Διαιτητής: Βελέντζας
Βοηθοί: Τιφλάκος-Αργύρης.