Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πολύτιμη νίκη η Δροσιά(1-0) επί της Μακρυκάπας

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, στάδιο και υπαίθριες δραστηριότητες
Νίκη που την καθιστά ήσυχη όσον αφορά την υπόθεση -παραμονή πέτυχε η Δροσιά απέναντι στην Μακρυκάπα με 1-0 με τους ηττημένους πλέον να αναζητούν βαθμούς για να σωθούν.
Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε  για το άγχος των παικτών κυρίως στο πρώτο ημίχρονο εκεί όπου φοβόταν ο γιάννης το θεριό και το θεριό τον γιάννη.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι της Δροσιάς μπήκαν περισσότερο αποφασισμένοι και κατάφεραν να βρούν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 68' όταν ο Βαρσαμάς εκτέλεσε κόρνερ με πάσα προς τον Σεινταράσι και ο τελευταίος με εκπληκτικό σουτ από την γωνία της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Τζουβάρα δίνοντας το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του
.Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως αποδείχτηκαν λίγοι για την διεκδίκηση της ισοπαλίας.
Βέβαια με ένα μάτς λιγότερο αυτό με τον Όλυμπο Γυμνού στην έδρα τους ευελπιστούν να το κερδίσουν και να ανασάνουν βαθμολογικά.
Με καλές στιγμές η διαιτησία των Πόγκα ,Πριόνα και Χατζηκαμαγιάννη σε ένα παιχνίδι με αρκετές δυνατές μονομαχίες που το έφεραν σε πέρας με επιτυχία.

Δροσιά:Αραβανής,Νάνος,Σεινταράσι,Καρλατήρας,Προβής,Κάκιος,Μπασούκος,Δουρδουβέλας, Ελευθερίου Χαρ ,Βαρσαμάς ,Σουλιωτάκης(84'Τζέμος).

Μακρυκάπα:Τσουβάρας,Λέκκας(50'Βουρδάνος),Χασάνδρας,Καρκαλής Γ,Τσουμάνης(46'Κούκουρας)
Μπασινάς,Γκίκας(72'Βαξεβάνης),Σεχάι,Μαντάς,Σίδερης,Κουτσαυλής.