Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 23 Μαρτίου 2019: Επιστροφή στις νίκες για τον Παντριαδικό 2-1 τον Λήλα

 Στις νίκες επέστρεψε ο Παντριαδικός έπειτα από δύο μήνες επικρατώντας με 2-1 του Λήλα Βασιλικού με τους γηπεδούχους να βλέπουν πιο αισιόδοξα το μέλλον τους στην κατηγορία.
Σε ένα παιχνίδι με δύο όψεις οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος μετατρέποντας την υπεροχή τους σε προβάδισμα δύο γκολ.
Από την άλλη ο Λήλας ξύπνησε στην επανάληψη έχασε τρεις ευκαιρίες να ξαναμπεί στο παιχνίδι κάτι που το κατάφερε ακριβώς με τη συμπλήρωση των ενενήντα μη έχοντας όμως το χρόνο για κάτι περισσότερο.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα στο παιχνίδι έχοντας την κατοχή να δυσκολεύονται όμως να απειλήσουν την εστία του Τόρα.
Στην πρώτη τους ουσιαστικά επίσκεψη στα καρέ του Τόρα άνοιξαν το σκορ στο 30΄ όταν ο Νόνας με κάθετη μπαλιά έβγαλε σε θέση βολής τον Μουτουσίδη με τον πρώτο σκόρερ του Παντριαδικού να σημαδεύει σωστά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μουτουσίδης σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι με τον Μπαιμπάκη να πλασάρει δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.
Στο δεύτερο μέρος το συγκρότημα του Β.Τσιμιχόδημου κάθισε με τον Λήλα να παίρνει μέτρα στο γήπεδο φθάνοντας κοντά στο γκολ στο 60΄ όταν ο Τσούρα πλάσαρε με τον Οικονομίδη να διώχνει σε πρώτο χρόνο και τον Γκρινιάρη να πετάει τη μπάλα κόρνερ προ του έτοιμου να σκοράρει Μακρή.
Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό με το σουτ του Αναγνώστου στο 65΄ να διώχνει σε κόρνερ ο Οικονομίδης.
Ο Παντριαδικός θα μπορούσε να κλειδώσει τη νίκη στο 74΄ με το σουτ του Πατερίτσα να περνάει ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια του Τόρα.
Ο Λήλας έχασε διπλή ευκαιρία στο 81΄ με το πλασέ του Μάκρη να το βγάζει ο Οικονομίδης και το σουτ του Αναγνώστου στην επαναφορά να βρίσει στα πόδια του Τζάβρα και να φεύγει κόρνερ.
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 στο 90΄ με σουτ του Ζευγολάτη μέσα από τη μεγάλη περιοχή που εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Μακρή.

Παντριαδικός: Οικονομίδης Τζάβρας Καραμπέτσος Ταψής Γκρινιάρης Νόνας Χαάνδρας Γ. Πασάι(82΄Παπακωνσταντίνου) Μπαιπμάκης(46΄ λ.τ. Τσούτσης)Μουτουσίδης(90΄ Φαλάγγης) Χασάνδρας Δ.(70΄Πατερίτσας)

Λήλας Βασιλικού: Τόρα Κικίδης Μπακλαγιεμέζης Ευαγγελινός(75΄Πρίφτι) Τσούρα Αγγελάκης Παπίλας Αλεξίου (70΄Βάθης) Μακρής Πεσχύρας (56΄Ζευγολάτης) Αναγνώστου