Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνέχισαν την παράδοση οι Λύκοι 3-2 μέσα στο Αυλωνάρι

Η παράδοση που τους θέλει να φεύγουν με βαθμό η βαθμούς από το "Νίκος Κούκης" συνεχίστηκε και οι λύκοι της Μακρυκάπας πέρασαν για μια ακόμη φορά από την έδρα του Αυλωναρίου με την πολύτιμη βαθμολογικά νίκη με 3-2.
Ο αγώνας ήταν πλούσιος όχι μόνο σε γκολ αλλά και σε φάσεις με την μερίδα του λέοντος να την έχουν οι γηπεδούχοι που έχασαν κλασικές ευκαιρίες έχοντας για μοιραίο παίκτη τον Βασίλη Τσαλιαγκό που νικήθηκε σε τρεις περιπτώσεις από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και μια φορά έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο Α' ημίχρονο είχαμε ποιο ποιοτικό αγώνα, στο διάστημα αυτό το Αυλωνάρι έχανε τις ευκαιρίες (2 στο 0-0 και 4 στο σύνολο) αλλά η Μακρυκάπα ήταν ποιο ουσιαστική και έκανε τις δικές της ευκαιρίες γκολ με αποτέλεσμα να κλείσει το ημίχρονο με 1-2.
Στο Β' ημίχρονο κυριάρχησαν τα νεύρα η  ένταση και οι καθυστερήσεις είχαμε λιγότερες φάσεις  αλλά και δυο όμορφα γκολ (ειδικά του Κουτσαυλή) που έφεραν το παιχνίδι στο τελικό 2-3.

Γκολ και φάσεις:

Στο 2' ο Τσαλιαγκός από πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ.
Στο 13' ο Τσαλιαγκός βγαίνει στην πλάτη της άμυνας απέναντι από τον Τσουβάρα αλλά ο τελευταίος απέκρουσε το πλασέ του επιθετικού του Αυλωναρίου.
Στο 17'  κόντρα στο ρυθμό του παιχνιδιού η Μακρυκάπα προηγήθηκε με τον Γκίκα που από πλάγια με τέλειο πλασέ πάνω από τον Διαμαντάρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-1.
Στο 19' και στο 20' το Αυλωνάρι έχασε ευκαιρίες με τον Τσαλιαγκό στην πρώτη περίπτωση να κοντράρετε το σουτ που έκανε και να καταλήγει κόρνερ και τον Καρατζά να βρίσκεται σε πολύ καλή θέση μετά από την εκτέλεση του κόρνερ και να αστοχεί από κοντα.
Στο 31' ο Μπράχα έκανε ωραία προσπάθεια και από θέση μέσα δεξιά κεραυνοβόλησε τον Τσουβάρα κάνοντας το 1-1.
Στο 37' από εκτέλεση κόρνερ του Σίδερη κεφαλιά του Σεχάι πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια του Διαμαντάρα.
Στο 45' από πάσα του Κουτσαυλή ο Σίδερης βρέθηκε ξεμαρκάριστος και με πλασέ από κοντά έκανε το 1-2.
Στο 49' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σίδερη έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Διαμαντάρας.
Στο 56' πάλι ο Τσαλιαγκός βρέθηκε απέναντι από τον Τσουβάρα και πάλι ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων κέρδισε κατά κράτος τον επιθετικό του Αυλωναρίου.
Στο 82' είχαμε το υπέροχο γκολ του Κουτσαυλή που από τα 25 και πλέον μέτρα έστειλε την μπάλα συστημένη στο αριστερό Γ του Διαμαντάρα κάνοντας μέσα σε ξέφρενους από τους φιλοξενούμενους πανηγυρισμούς  το 1-3.
Στο 87' ο Καρατζας με ατομική ενέργεια και σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το τελικό 2-3.
Οι γηπεδούχοι ζήτησαν και ένα πέναλτι από τον κ. Καλαμάτα σε φάση που θεώρησαν ότι σπρώχθηκε ο Καρατζάς μέσα στην περιοχή.

Διαιτησία: Καλαμάτας, Μητρολιός - Σέρρας 

Αυλωνάρι (Βαγγέλης Ντόβολης):
Διαμαντάρας, Δαφνής(62' Καρλής), Μπρεγκανάκου, Καρατζάς, Κοκκάλας(46 Φωτιάς), Παππάς, Μπράχα, Τσάγκος, Τσαλιαγκός(72' Κόκκος), Κούρτης, Καράπας(46' Λαθουράς).



Μακρυκάπα (Νίκος Κιαπέκος):
Τσουβάρας, Λέκκας, Καρκαλής Γ(75' Βαξεβάνης), Τσουμάνης, Μπασινάς, Γκίκας(86'Κούκουρας), Σεχάι, Κουτσαυλής(90+4' Στούμπος), Σίδερης, Μαντάς.