Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εύκολα ο Αρτεμησιακός, 6-0 τις Γούβες


Στο βορειοεβοιώτικο παραδοσιακό ντέρμπι μεταξύ του Αρτεμησιακού – Ευβοϊκών, οι γηπεδούχοι μπήκαν «εξάσφαιροι» στο γήπεδο και πήραν εύκολα την νίκη, για την εξ αναβολής 17η αγωνιστική  της Β΄ Κατηγορίας.
Η ομάδα του Αρτεμησίου είχε την πρωτοβουλία σχεδόν σε όλο τον αγώνα, με την άμυνα των «φιλοξενούμενων» να έχει προβλήματα, δίνοντας χώρο στους αντιπάλους να επιβάλουν το παιχνίδι τους και τελικά να μεταμορφώσουν το ντέρμπι σε περίπατο.

Τα γκολ

38΄ με καλό συνδυασμό και αλλαγή της μπάλας, ο Αρτεμησιακός αναπτύσσει την επίθεσή του με τελικό αποδέκτη τον Βασίλη Ανέστη που με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, κάνει το 1-0.
40΄ Ο Νίκος Στραφιώτης μπαίνει στην περιοχή και εύκολα κάνει το 2-0.
43΄ Ο ίδιος παίκτης από κοντά κάνει το 3-0, στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με σαφές πλεονέκτημα για την ομάδα του.
65΄ Ο Γαβριήλ δίνει παράλληλη πάσα στον Νίκο Καρακάξη που είχε μπει σαν αλλαγή 4 λεπτά νωρίτερα και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 4-0.
75΄ Ο Γοργομάτης τροφοδοτεί τον Καρακάξη που και πάλι σκοράρει με πλασέ από κοντά, 5-0.
90΄ Ο Γοργομάτης, δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα, διαμορφώνει το τελικό 6-0.


Αρτεμησιακός (Κυρπισλίδης):
Παναγιωτόπουλος, Σαντής Κ (61΄ Καρακάξης), Μεταξιώτης (72΄ Σταματάκης), Παπανδρέου (77΄ Βαλμάς), Ψύλλος, Γαβριήλ, Αγγελόπουλος (85΄ Λάβας), Φάτσης, Ανέστης Β, Γοργομάτης, Σταρφιώτης Ν

Ευβοϊκός Γουβών:
Τρίγκας, Μπαλαγιάννης (46΄ Σελίμης Ν), Γεροκωνσταντής (46΄ Γαβριήλ), Στραφιώτης Γ (66΄ Γιάγκος), Φλέβας, Τουρέ, Μπουλουγούρης, Σελίμης Ι, Βασιλείου, Ιωσήφ, Ανέστης Χ

Διαιτητής:  Βελέντζας
Βοηθοί:  Λιαγκάκης – Μαρίνος

Δείτε το φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί