Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με ανατροπή η Μακρυκάπα νίκησε τους Ωρεούς



Σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι από άποψη ψυχολογίας αλλά κυρίως από άποψη βαθμολογίας, σήμερα οι Ωρεοί αντιμετώπισαν στο γήπεδο Ιστιαίας την ομάδα της Μακρυκάπας και αν και προηγήθηκαν από το 10ο λεπτό, δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη αφού οι φιλοξενούμενοι γύρισαν το αποτέλεσμα και έφυγαν με τη νίκη στις βαλίτσες τους, με σκορ 1-2.
Την ερχόμενη  Τετάρτη η ομάδα των Ωρεών θα παίξει το εξ αναβολής παιχνίδι με τα Ψαχνά, σε έναν αγώνα πραγματικά παραμονής για τους γηπεδούχους, αλλά και ανόδου για την ομάδα των Ψαχνών.

10΄ Ο Καπλανάι κάνει βαθειά μπαλιά στην περιοχή του Τζαβάρα και εκεί ο Γαλούπης με το κεφάλι κάνει το 1-0.
19΄ Ο Σιδέρης κερδίζει πέναλτι το οποίο εκτελεί πετυχημένα ο Σεχάι και φέρνει το παιχνίδι στα ίσια, 1-1.
 33΄ Ο Γιουκάι βλέπει δεύτερη κίτρινη και αφήνει τους Ωρεούς για τον υπόλοιπο αγώνα με 10 παίκτες.
45΄ Ο Σιδέρης αν και βρέθηκε τετ α τετ με τον Δ. Μαυρούτσικο, σούταρε τελικά πάνω στο σώμα του τερματοφύλακα των Ωρεών.
68΄ Ο Μαντάς από κοντά στέλνει την μπάλα προς τα δίχτυα των Ωρεών, αλλά σχεδόν στην τελική γραμμή ο Ι Φ Μαυρούστικος σώζει την εστία.
71΄ Μετά από εκτέλεση κόρνερ για τη Μακρικάπα, αλλά και από ένα λάθος στην αντίδραση της άμυνας των Ωρεών, ο Σεχάι διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του, κάνοντας το 1-2.
93΄ Ο Αναγνωστάκης από κοντά, με ένα γυριστό πλασέ στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

(ΣΣ: μετα τον αγώνα, ο Νίκος Μαυρούστικος (Γεν. Γραμματέας ΑΟ Ωρεών) μας έστειλε Δήλωση που δημοσιεύουμε σε άλλη ανάρτησή μας)

ΑΟ ΩΡΕΩΝ (Θανάσης Γουρνάς): 
Δ. Μαυρούτσικος, Τζαφεράι, Καπλανάι, Γιουκάι, Τοουρφέ, Κατσός (70' Αναγνωστάκης), Μούστος, Ι. Μαυρούτσικος, Γαλούπης (46' Ι. Αθανασίου), Αθανασίου, Ενεχ.

ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ (Νίκος Κιαπέκος):
Τζουβάρας, Λέκκας, Χασάνδρας (94'  Στούμπος), Καρκαλής, Τσουμάνης (78' Βουρδάνος), Μπασινάς, Γκίκας (85' Βαξεβάνης), Σεχάι, Μαντάς, Σίδερης, Κουτσαυλής (56' Κούκουρας).

Διαιτητής: Γκάτσος,
Βοηθοί: Τσιφλάκος - Αντωνίου.