Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ανακοίνωση της ΑΕ Ιστιαίας για τα προχθεσινά τεκτενόμενα


Πριν λίγη ώρα λάβαμε και δημοσιεύουμε ανακοίνωση της  ΑΕ Ιστιαίας, σε σχέση με τα όσα διαδραματίστηκαν στον προχθεσινό  αγώνα με τη Δόξα Προκοπίου.

Λέει η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση, ο Προπονητής και  οι παίκτες της Α.Ε. Ιστιαίας καταδικάζουμε απερίφραστα την άνανδρη ενέργεια του «φίλαθλου» που επέφερε τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της Δόξας Προκοπίου Παναγιώτη Τσιπτσή. Είμαστε όλοι δίπλα στον παίκτη και την οικογένειά του σε ότι χρειαστεί. Ζητούμε ταπεινά συγνώμη και θέλουμε από το φίλαθλο κόσμος μας, όποιος είδε κάτι να το αναφέρει ώστε ο υπαίτιος να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Από δικής μας πλευράς θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο νομικά και ηθικά για την πλήρη αποκατάσταση τους συμβάντος και όχι μόνο αυτού αλλά στο μέλλον ώστε να μην υπάρξουν ποτέ ξανά τέτοια φαινόμενα.

Όμως στην προσπάθειά μας αυτή δεν φτάνει μόνο η δική μας θέληση. Θα πρέπει να έχουν και την αρωγή της ΕΠΣ Εύβοιας, η οποία θα πρέπει να λάβει σοβαρά το θέμα εξυγίανσης της διαιτησίας. Διότι διαιτησίας σαν του Στέλιου Φώτη στο παιχνίδι μας με το Προκόπι είναι πραγματική φωτιά στο μπαρούτι.

Τουλάχιστον αν τραυματιστεί κάποιος ποδοσφαιριστής μας ελπίζουμε να μας κάνει καλή δουλειά γιατί είδαμε ότι διαθέτει εξαίρετες χειρουργικές ικανότητες. Κάτι το οποίο εμάς μας βάζει σε δεύτερες σκέψεις…. Διότι όταν βλέπουμε παίκτη του Προκοπίου να διασχίζει το μισό γήπεδο για να χτυπήσει δικό μας ποδοσφαιριστή που έφαγε ξύλο από τρία άτομα και δέχτηκε και την κόκκινη κάρτα, σε μια φάση η οποία ήταν υπέρ τους δεν ξέρουμε αν τελικά τους αρκούσε μόνο το πέναλτι. Υπάρχει και σχετικό βίντεο για τη φάση το οποίο αποδεικνύει επίσης ότι ο διαιτητής, ότι έγραψε στο Φύλλο Αγώνα το έγραψε με βάση μαρτυρίες άλλων γιατί δεν είχε οπτική επαφή….

Κύριοι της Ένωσης εκλέγεστε απ’ τα σωματεία και οφείλετε πρώτα και κύρια να προστατεύετε αυτά».

Ιστιαίας 4-3-2019

Ο Πρόεδρος

Δήμος Τσελίκας