Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν είχε νικητή το Ευβοικός-Προποντίδα

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχτηκαν Ευβοικός και Προποντίδα στην μονομαχία του β΄ ομίλου της β΄κατηγορίας.
Με τους γηπεδούχους να είναι με το ένα πόδι στην Α΄ κατηγορία στο σημερινό παιχνίδι ήθελαν τη νίκη με την Μπάρτσα όμως να έχει την απάντηση έξι λεπτά πριν το τέλος.
Σε ένα μέτριο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την εδαφική υπεροχή  δυσκολευόντουσαν όμως να απειλήσουν την εστία του Τσιβλέρη.
Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να χτυπήσουν στην κόντρα  τους έλειπε όμως η τελική πάσα προς στους επιθετικούς.
Η καλύτερη στιγμή για τον Ευβοικό ήταν στο 45΄ με το σουτ του Τζάνου να διώχνει με τα πόδια ο Τσιβλέρης.
Στην επανάληψη ο Ευβοικός ανέβασε την αποδοσή του με τον Μήτρου να παίρνει πρωτοβουλίες στον αγωνιστικό χώρο
Οι προσπάθειες του Μήτρου στο 48΄ και 54΄ πέρασαν λίγο πάνω από τα δοκάρια του Τσιβλέρη.
Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κρεμασμένο να πιάνει τον κεραυνό από το ύψος της μεγάλης περιοχής μη αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον πορτιέρο της Προποντίδας.
Στο τελευταίο εικοσάλεπτο η Μπάρτσα βγήκε μπροστά καταφέρνοντας να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στο 84΄ με σουτ του Δ.Τσακλάνου μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Ευβοικός Αγ.Νικολάου:Τσίμπος Λύκος (50΄ Μαραγκός Π.)Ντούνας Αυλωνίτης Μαραγκός Νάνος Κρεμασμένος Αποστόλου Τζάνος Μήτρου Λάμπρου(58΄ Γιανουκάκος)

Προποντίδα;Τσιβλέρης Αθανασίου Μώρος Θαλάσσης Φρυγανάς Σταθόπουλος Στούπας Βελούσι Παράκατης(46΄΄Γκιόσι) Τσακλάνος Χ. Τσακλάνος Δ.