Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η Αιδηψός νικήτρια στη μάχη της Β.Εύβοιας

Στις νίκες επέστρεψε η Αιδηψός επικρατώντας με 2-0 της Σκεπαστής που παρέμεινε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη
Η νίκη αυτή σταθεροποίησε το συγκρότημα του Γ.Δημητρίου στην τέταρτη θέση δίνοντας της το δικαίωμα στα παιχνίδια που απομένουν να παίξει χωρίς άγχος δίνοντας παράλληλα περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε παίχτες που μέχρι τώρα δεν είχαν.
Πιο ορεξάτοι μπήκαν οι γηπεδούχοι στο παιχνίδι με τη κεφαλιά του Α.Στεργίου να σταματάει στο δοκάρι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.
Μετά τη πρώτη μισή ώρα παιχνιδιού η Σκεπαστή πήρε μέτρα στο γήπεδο με τη κεφαλιά του Θαλασσινού Ι.του Β. να μη βρίσκει στόχο έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι αναγκάστηκαν να παίξουν με παίχτη λιγότερο από το 38΄ λόγω αποβολής του Κωνσταντού με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Η Αιδηψός ευτύχησε να προηγηθεί σε καίριο χρονικό σημείο ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα όταν ο Α.Μπιμπάι επιχείρησε τη σέντρα σουτ με τη μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Σωτηρόπουλου.
Ο Τ. Γεωργίου στο 55΄ βγήκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων το σουτ όμως που επιχείρησε υπό πίεση κατέληξε στην αγκαλιά του Κυριακού.
Η Αιδηψός στο 60΄ κλείδωσε τη νίκη  όταν Α.Στεργίου και Τ.Μπιμπάι έκρυψαν τη μπάλα με τελικό αποδέκτη τον τελευταίο που πλάσαρε για το 2-0.
Με τους γηπεδούχους να επαναπαύονται στο υπέρ τους σκορ η Σκεπαστή βρήκε τους διαδρόμους προς την εστία του Κυριακού.
Στο 70΄ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καραγκούνη πάνω στον Θαλασσινό Θ.. με την παράβαση να εκτελεί ο ίδιος και τον Κυριακού να τον ψωνίζει κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του.
Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το απιχνίδι και αυτοί με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Η.Στεργίου στο 85΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.



ΑΟ Αιδηψού: Κυριακού, Σαββόπουλος (65' Χ. Φώτου), Καραγκούνης, Γλύκος, Ν. Αναγνώστου, Ηλ. Στεργίου, Κ. Φώτου (80' Κάππες), Μ. Αναγνώστου (89' Γοργομάτης), Α. Μπιμπάι, Ι. Μπιμπάι (70' Μηλόπουλος), Α. Στεργίου.

Σκεπαστή: Σωτηρόπουλος, Αγιασοφίτης (85' Π. Θαλασσινός), Σ. Ανδρέου, Κωνσταντός, Π. Γερογιάννης (74' Α. Ανδρέου), Καψάλας, Γεωργίου, Ι. Β. Θαλασσινός, Καρατζούδης (46' Ι. Θ. Θαλασσινός), Θ. Θαλασσινός, Ξιφαράς.