Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ανακοίνωση του Αθλητικού Ομίλου Ωρεών

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την πιό κάτω ανακοίνωση της ομάδας του ΑΟ Ωρεών:


Ο Αθλητικός Όμιλος Ωρεών σεβόμενος την ιστορία, τους παίκτες, τον προπονητή και τους φιλάθλους του, είναι υποχρεωμένος να απαντήσει στις δηλώσεις του κ.Κιαπέκου (τουλάχιστον σε αυτές που αφορούν και θίγουν το σύλλογο)!
Πρώτα-πρώτα θα σημειώσουμε ότι τα σοβαρά επεισόδια, που συνέβησαν  στον αγώνα Α.Ε.Ιστιαίας-Δόξας Προκοπίου μας θλίβουν ως ανθρώπους, που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και τα καταδικάζουμε απερίφραστα! Η θλιβερή κατάληξη που αφορά το σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της Δόξας Προκοπίου, πρέπει να μας προβληματίζει όλους, όσους εμπλεκόμαστε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Λέμε όλους και όχι μόνο τη Βόρεια Εύβοια!
Όσον αφορά το γήπεδο Ιστιαίας, για το οποίο συμφωνούμε ότι είναι επικίνδυνο (όχι το μοναδικό!!!) και ο κύριος Κιαπέκος αφήνει μομφές στον Α.Ο.Ωρεών και τον προπονητή του, ως προς τη χρήση του δίχως να γνωρίζει (προφανώς) ότι η ομάδα μας έχει γυρίσει όλη τη Βόρεια Εύβοια (από Ιστιαία και Γούβες μέχρι Νέο Πύργο κι Αιδηψό), θα του κάνουμε την εξής ερώτηση…
Εάν η Μακρυκάπα (προς διευκρίνιση κι αποφυγή παρεξηγήσεως, δεν έχουμε τίποτα με τους παίκτες και τους αρμοδίους της ομάδας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια) έπαιζε με έδρα το «Ενωσιακό» γήπεδο της Εύβοιας, επί σειρά ετών, θα υπήρχε τώρα σαν ομάδα, για να την προπονεί ο κ.Κιαπέκος;;;
Εμείς όμως τα τελευταία 25 χρόνια διατηρούμε ζωντανή την ομάδα και ξέρετε γιατί;;;
1. Από τους 13 παίκτες, που συμμετείχαν στο μεταξύ μας παιχνίδι, οι 10 (Γιουκάι και Καπλανάι ανήκουν στην οικογένειά μας) είναι δικά μας παιδιά!!!
2. Στην πορεία των τελευταίων χρόνων δημιουργήσαμε και λειτουργήσαμε τη 2η γυναικεία ομάδα στην Εύβοια (Αρτέμιδες/Α.Ο.Ωρεών), η οποία δυστυχώς τώρα δεν υπάρχει, με το γηπεδικό να είναι η 1η αιτία.
3. Ήμασταν η πρώτη ομάδα στη Β. Εύβοια, μαζί με Δόξα Προκοπίου και Λίμνη, με συμμετοχή σε παιδικά πρωταθλήματα από το 2000!
4. Τα Διοικητικά Συμβούλια του Α.Ο.Ωρεών, τα τελευταία χρόνια γνωρίζουν για ποιους σκοπούς ασχολούνται κι έχουν κοντά τους τα νέα παιδιά του χωριού!
5. Αγωνιζόμαστε για τη δημιουργία του γηπέδου στον τόπο μας, το οποίο και αποτελεί την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ, ενώ παλεύουμε για καλύτερους αγωνιστικούς χώρους άθλησης.

Για όλα τα παραπάνω υπάρχουμε και θα υπάρχουμε όσο αντέχουμε, εμείς και τα παιδιά ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ…

Αλήθεια ο κ.Κιαπέκος, που ανησύχησε για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών, ενώ εμείς όχι (όπως αφήνει να εννοηθεί), γιατί ενώ σαν ρεπόρτερ φωτογράφιζε και βιντεοσκοπούσε τον αγωνιστικό χώρο, πριν την έναρξη του αγώνα, δεν μπήκε στον κόπο να ζητήσει την αναβολή του παιχνιδιού;;;
Μήπως αυτό τον εμπόδισε επί 90 λεπτά να δίνει show, επί της γραμμής του πλαγίου άουτ κάνοντας υποδείξεις σε διαιτητή και 1ο βοηθό; Ή μήπως τον εμπόδισε να ανοίγει διαλόγους με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας;
Όσον αφορά την ωραία ανάλυση του αγώνα και των φάσεών, του υπενθυμίζουμε πως του ξέφυγαν δύο πράγματα:
Ό,τι ο Α.Ο.Ωρεών έπαιζε με έναν παίκτη λιγότερο από το 33ο λεπτό
Και ότι στα τελευταία 10 λεπτά είχαμε τουλάχιστον δύο κλασικές φάσεις για γκολ, γεγονός που τον άγχωσε ιδιαίτερα και τον παρότρυνε να φωνάζει στον διαιτητή «Είμαστε στο 49΄, 50΄, λήξτο επιτέλους…».

Κύριοι, δείξτε σεβασμό και μη μιλάτε μονίμως εκ του ασφαλούς!
Με σεβασμό,
Το Δ.Σ. του Α.Ο.Ωρεών