Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 23 Μαρτίου 2019: Καθάρισε σε πέντε λεπτά ο Ελλήσποντος

Χωρίς να συναντήσει προβλήματα ο Ελλήσποντος επικράτησε με 2-0 της μαχητικής Καστέλλας ξεφεύγοντας ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.
Το συγκρότημα του Π.Τοκπασίδη μπήκε αποφασισμένο να καθαρίσει το παιχνίδι από νωρίς καταφέρνοντας να μεταφέρει το παιχνίδι στα καρέ του Ζένελι.
Ο πρώτος σκόρερ του Ελλήσποντου Α.Ντουλελάρι άνοιξε το σκορ στο 20΄ όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ βρέθηκε σε θέση βολής στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.
Πέντε λεπτά αργότερα σε πανομοιότυπη φάση ο Κουσερής βρήκε  με το κεφάλι τον Χιούσκα που επανήλθε από τη τιμωρία του δίνοντας αέρα δύο γκολ στον Ελλήσποντο.
Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να αυξήσουν το δείκτη του σκορ καθώς ο Ντουλελάρι στο 38΄ δεν κατάφερε να νικήσει τον πορτιέρο της Καστέλλας.
Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να έχουν τις φάσεις και την Καστέλλα να μη μπορεί να φανεί απειλητική προς την εστία του Σπάχο.

Ελλήσποντος: Σπάχο, Ρογαλίδης (85′ Αργύρης), Αυλωνίτης, Κουσερής, Μαρίνος, Χύσκα, Κορκόβελος (58′ Λεμπέσης), Ντουλελλάρι, Αντωνόπουλος, Μπατζέλης (82′ Ελευθεριάδης), Κουτσαυλής (70′ Νάνος).

 Καστέλλα: Ζενέλι, Λεοντής, Γούσιας, Οσμάνι, Κουβούσης, Βλάχος, Εμμανουέλ, Λαμάι, Βάσσος (51′ Καλυβίτης), Θ. Γραμματικόγιαννης, Χρυσικός.