Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Α΄ κατηγορία

Το eviagoal σας παρουσιάζει τους καλύτερους έντεκα στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας.

1 Σ..Σπάχο: Ο πορτιέρο του Ελλήσποντου κατέβασε τα ρολά στο γήπεδο του Βατώντα. Στο διάστημα 46΄-60΄ έπαιζε μόνος του απέναντι στους επιθετικούς του Αστέρα.

2. Ν. Κοτρώτσιος: Μπορεί η ομάδα του να γνώρισε την ήττα αυτός όμως ήταν από τους διακριθέντες του Αστέρα.Πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης δημιουργώντας παράλληλα πολλά προβλήματα στην αμυντική γραμμή του Ελλήσποντου.

3. Σ.Μπαλαμπάνης: Ο αριστερός ακραίος του Α.Ο.Ν.Α. πραγματοποιεί ίσως την καλύτερη σαιζόν της καριέρας του. Από το αριστερό του πόδι η ομάδα του έχει πάρει πολύτιμους βαθμούς.


4. Μ. Χαζαρίδης:Ο κεντρικός αμυντικός του Λήλα είχε σωστές τοποθετήσεις μην αφήνοντας τους επιθετικούς του Όλυμπου να φανούν απειλητικοί.

5.Β.Αναστασίου: Με δύο δικά του γκολ ο Ταμυναικός κατάφερε να κάνει την ανατροπή φεύγοντας με τους τρεις βαθμούς από τη Β.Εύβοια.

6. Κ.Φώτου: Ο αμυντικός μέσος της Αιδηψού τα πήγε περίφημα  στα ανασταλτικά του καθήκοντα βοηθώντας παράλληλα την ομάδα του στην οργάνωση του παιχνιδιού.

7. Ε Σεινταράσι: Ο αριστερός εξτρέμ του Α.Π.Κ.Ο. εκτός του πανέμορφου γκολ που πέτυχε δημιούργησε αρκετά ρήγματα από την πλευρά του στην άμυνα της Μακρυκάπας.

8.Γ. Τσάγκος: Ο έμπειρος μέσος του Αυλωναρίου πρόσθεσε ακόμη μία καλή εμφάνιση βοηθώντας την ομάδα του να πάρει το τρίτο σερί τρίποντο και να επανέλθει η ηρεμία στους κιτρινόμαυρους του Νότου.



9.Ε.Ντουλελάρι: Ο υψηλόσωμος επιθετικός του Ελλήσποντου σκοράρει φέτος κατά ριπάς. Στο παιχνίδι του Σαββάτου αυτός άνοιξε το σκορ και έδωσε την ασίστ για το νικητήριο τέρμα.

10. Η.Λούκας; Όταν είναι συγκεντρωμένος σίγουρα μπορεί να πάρει στις πλάτες του τον Α.Ο.Ν.Α. και να τον οδηγήσει στην γ΄ εθνική. Απέναντι στο Καλοχώρι-Παντείχι πέτυχε δύο γκολ και από τα πόδια του πέρναγε κάθε επίθεση της ομάδας του.

11. Π Σκριβάνος: Έχει επανέλθει πλήρως από τον σοβαρό τραυματισμό του.Τα δύο γκολ που πέτυχε είναι ένα μικρό δείγμα του πλούσιου ταλέντου του.

Προπονητής: Π.Τοκπασίδης: Παρά τις απουσίες που είχε η ομάδα του κατάφερε να την οδηγήσει στη νίκη που τις δίνει τόσο ψυχολογική όσο και βαθμολογική ώθηση.