Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ανακοίνωση "ΣΚΕΠΑΣΤΗ 2005"

ANAKOINΩΣΗ

Σεβόμενοι την επί 15 έτη παρουσία της ομάδας μας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Εύβοιας ως "ΣΚΕΠΑΣΤΗ 2005" θεωρούμε υποχρέωσή μας να υπερασπίσουμε το ήθος, την αξιοπρέπεια και την αξιοπιστία του συλλόγου μας και να επισημάνουμε ότι όλα αυτά τα χρόνια όπλα μας είναι η αγωνιστικότητα, το ποδοσφαιρικό ήθος και η κατάθεση ψυχής σε κάθε αγώνα ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Τα χαρακτηριστικά αυτά, έχουν εκτιμηθεί από όλον τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Εύβοιας -ειδικά τις δύο τελευταίες περιόδους στην Α' κατηγορία- ο οποίος θαυμάζει την προσπάθειά μας και από όλους αυτούς που μας στηρίζουν στη δύσκολη αποστολή ενός μικρού χωριού να αφήσει το στίγμα του στο ποδόσφαιρο της Εύβοιας.

Δυστυχώς όμως, μετά τον αγώνα της 24ης αγωνιστικής "ΣΚΕΠΑΣΤΗ 2005" - A.O.N.A. με ανεπιτυχές μάλιστα αποτέλεσμα για την ομάδα μας, το φίλο σωματείο του Α.Ο. Νέας Αρτάκης εξέδωσε ανακοίνωση ("πολεμικό ανακοινωθέν") για την οποία θα πρέπει να επισημάνουμε τα εξής :

α. Αρνούμαστε να ακολουθήσουμε το παραλήρημα του συντάκτη της ανακοίνωσης, ο οποίος καταργεί κάθε έννοια σκέψης, συνέχειας και σύνταξης κειμένου και αναρωτιόμαστε αν ήταν στο γήπεδο της Σκεπαστής ή σε κάποιο άλλο.
β. Οι μεγάλες ομάδες είναι μεγάλες στο γήπεδο και ακόμη μεγαλύτερες έξω από αυτό.
γ. Οι αγώνες κερδίζονται μέσα στο γήπεδο εκτός αν κάποιοι εννοούν ότι δεν επιτρέπεται σε όλες τις ομάδες να αντιμετωπίζουν σαν "ίσος προς ίσον" αυτές που ισχυρίζονται ότι "ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ".
δ. Όσο για τα μαθήματα φιλοξενίας θα παραβλέψουμε τις υποδείξεις καθώς όλα τα χρόνια έχουμε εισπράξει ευχαριστίες και συγχαρητήρια από όλες τις ομάδες που φιλοξενήσαμε στο γήπεδό μας.
ε. Ας ενημερωθεί ο συντάκτης της ανακοίνωσης ότι, σύμφωνα με τον ΚΑΠ, αρμόδιος να κρίνει την κανονικότητα ή μη ενός μαρκαρίσματος είναι ο διαιτητής και αυτός αποφασίζει πως θα τιμωρηθεί ο υπαίτιος. Στη συγκεκριμένη φάση ο διαιτητής καταλόγισε φάουλ και τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας. Να σημειωθεί ότι μετά από 88 αγωνιστικά λεπτά ήταν η πρώτη κάρτα του αγώνα (άρα ένα ήρεμο και αθλητικό παιχνίδι).
στ. Αν πράγματι ο συντάκτης της ανακοίνωσης ήταν στο γήπεδο γιατί δεν είδε την συμπεριφορά του πάγκου της ομάδας του με πολλές παρατηρήσεις από διαιτητή και παρατηρητή, γιατί δεν είδε την παρουσία περίπου δέκα "φιλάθλων" της ομάδας του πίσω από τον πάγκο της Σκεπαστής που προκαλούσαν με διάφορους τρόπους, γιατί δεν είδε, τους λίγους ευτυχώς, "φιλάθλους" της ομάδας του που επιχείρησαν να εισέλθουν στο γήπεδο παραβιάζοντας την περίφραξη αυτού και γιατί έκλεισε τα αυτιά του στις απειλές που ακούγονταν και μετά τη λήξη του αγώνα?
ζ. Σαν σύλλογος καταδικάζουμε και πάντα θα καταδικάζουμε κάθε βίαιη αντίδραση και συμπεριφορά, όπως του παράγοντα της ομάδας μας, και ζητάμε συγγνώμη από τον ποδοσφαιριστή αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τέτοιες στιγμές.

Τέλος, ευχόμαστε στον Α.Ο.Ν. Αρτάκης να ευοδωθούν οι στόχοι του χωρίς κραυγές και στοχοποιήσεις.

ΥΓ1 : Συγχαρητήρια στη διαιτητική τριάδα του αγώνα και ευχόμαστε το επίπεδο της διαιτησίας να παραμένει τέτοιο σε όλους τους αγώνες.
ΥΓ2 : Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή Τσομπάνη Βασίλη ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.
ΥΓ3 : Ρωτήθηκε άραγε η αποστολή της ομάδας σας (ποδοσφαιριστές, παράγοντες) για τη συμπεριφορά και φιλοξενία μας πριν και μετά τη λήξη του αγώνα;
ΥΓ4 : Το κόστος της αποκατάστασης της ζημιάς της περίφραξης του γηπέδου ποιος θα το επιβαρυνθεί;

Το Δ.Σ. του σωματείου "ΣΚΕΠΑΣΤΗ 2005"