Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 20 Απριλίου 2019: Α.Ο.Ν.Α-Όλυμπος: Πεντάρα με άρωμα τίτλου στην Αρτάκη

 Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση ο Α.Ο.Ν.Α. επικράτησε με το ευρύ 5-0 του Όλμπου στο ''Ν.Κίλιμπας'' κάνοντας ακόμη ένα βήμα προς τον τίτλο.
Με το παιχνίδι στην Αρτάκη να έχει κριθεί αρκετά νωρίς όλα τα αυτιά ήταν καρφωμένα στο Αλιβέρι εκεί που τελικά ήρθαν τα ευχάριστα και την διαφορά να επανέρχεται και πάλι στους τέσσερις βαθμούς από τον δεύτερο στη βαθμολογία Ηρακλή Ψαχνών.
Ο Α.Ο.Ν.Α. ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 13΄ με πέναλτι του Μπαλαμπάνη παράβαση που κέρδισε ο ίδιος σε μαρκάρισμα του Κηρύκου.
Το γρήγορο γκολ έλυσε τα πόδια των παιχτών του Μ.Μαύρου που είχαν σαφή υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο με τον Καραντάκη στο 33΄ να εκμεταλλεύεται την πάσα του Λειβαδίτη δίνοντας στην ομάδα του προβάδισμα δύο τερμάτων.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν από την πλευρά τους στο 34΄ ένα σουτ του Ρουμπή που πέρασε δίπλα από
τα δοκάρια του Αγριόδημου.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό με τον Ζαχαρόπουλο στο 63΄ να κερδίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καρλατήρα και τους παίχτες του Όλυμπου να αμφισβητούν την απόφαση του διαιτητή.
Την ευθύνη ανέλαβε ο Καραντάκης κάνοντας το 3-0 πετυχαίνοντας το δέκατο έκτο τέρμα του στο πρωτάθλημα.
Στη συνέχεια ο προπονητής του Α.Ο.Ν.Α. προχώρησε σε αλλαγές βάζοντας στο παιχνίδι τον Λούρο ο οποίος με δύο τέρματα στο 72΄ και στο 83΄ διαμόρφωσε το 5-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Α.Ο.Ν.Α.: Αγριόδημος Κολιόπουλος(75΄ Πουρνής) Μπαλαμπάνης Γεωργίου Θωμάς(75΄Κούκα) Τσούτης Λειβαδίτης Ζαχαρόπουλος Καραντάκης Νικολάου(69΄Μπελίτσος) Τουρκοχωρίτης(69΄Λούρος)

Όλυμπος Γυμνού: Μωραίτης Τσούμαρης Σακκής Ν. Κουτσαβλής Μπισμπικόπουλος Αργύρης Η. Ντούρμας Κηρύκος Τρεγκάι (75΄Μιχελής) Παριανός Ρουμπής(60΄ Καρλατήρας)