Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τρεις ποδοσφαιριστές απέκτησε ο Ελλήσποντος Ν. Λαμψάκου

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζει τον σχεδιασμό για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά ο Ελλήσποντος που προχώρησε σε ακόμα τρεις μεταγραφές τις τελευταίες ώρες.
Η ομάδα της Νέας Λαμψάκου μετά την μεταγραφή του Αντώνη Νικολάου απέκτησε τον τερματοφύλακα Μπάμπη Βασιλείου ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μετά από τρία χρόνια, τον αμυντικό μέσο Μιχάλη Πύθουλα που αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια σε ομάδες της Αιτωλοακαρνανίας καθώς εκεί σπούδαζε και τον επιθετικό Νίκο Κουζούλογλου ο οποίος ήταν πέρυσι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΕ (23 γκολ) με την φανέλα του Κεραυνού Χαλκίδας.

Αναλυτικα οι ανακοίνωσεις του ΑΣ Ελλήσποντος για Βασιλείου και Κουζούλογλου:

Το Δ.Σ του Α.Σ.ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ανακοινώνει την μεταγραφή του Χαράλαμπου Βασιλείου και τον καλωσορίζει στην ποδοσφαιρική του οικογένεια.
Ο Μπάμπης ήταν ο βασικός μας τερματοφύλακας την σαιζόν 2015-2016 στην Α' κατηγορία και επιστρέφει στην ομάδα μας μετά απο 3 χρόνια.
Το Δ.Σ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Σ.ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ

Άλλη μια σπουδαία μεταγραφή για την ομάδα μας. Ο Νικολαος Κουζούλογλου επιθετικός αποκτήθηκε από την ομαδα του Α.Σ.ΚΕΡΑΥΝΟΥ. Την περσινή χρονια τερμάτισε πρώτος σκόρερ με 23 τέρματα στο Β’ ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ευβοιας . Απο σήμερα ανήκει στην οικογένεια του Α.Σ.ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ.Του ευχόμαστε υγεία και να έχει μια καλή αγωνιστική χρονιά.
Το Δ.Σ.

Μπάμπης Βασιλείου

Μιχάλης Πύθουλας

Νίκος Κουζούλογλου