Αμαρυνθιακός: Ενίσχυση σε άμυνα και επίθεση με Καρλατήρα και Ρουμπή

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς στον Αμαρυνθιακό, μετά τις ανανεώσεις  όλων σχεδόν των ποδοσφαιριστών από το περσινό ρόστερ και την επιστροφή Κοντού η διοίκηση προχώρησε σε άλλες δυο μεταγραφές αποκτώντας τον αμυντικό Λάμπρο Καρλατήρα και τον επιθετικό Βαγγέλη Ρουμπή ο οποίος έχει φορέσει και στο παρελθόν τα χρώματα του Αμαρυνθιακού.


Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις:

 Ο Αθλητικός Όμιλος ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή ΛΑΜΠΡΟ ΚΑΡΛΑΤΗΡΑ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019 – 2020.
Ξεκίνησε ποδοσφαιρικά στην ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ.
Επόμενη ομάδα τα ΛΟΥΚΙΣΙΑ(Δ’ Εθνική τότε), όπου και έμεινε δύο αγωνιστικές περιόδους.
Αγωνίστηκε επίσης στα ΑΛΑΤΣΑΤΑ (2011-12 στην Α’ ΕΠΣΕ), στην ΑΥΛΙΔΑ,
τον ΛΗΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΎ(Α'ΕΠΣΕ) ,και τη περσινή αγωνιστική περίοδο στον ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ(Α' ΕΠΣΕ) .

Λάμπρο καλώς ήρθες!  Ο Αθλητικός Όμιλος ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή ΒΑΓΓΕΛΗ ΡΟΥΜΠΗ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019 – 2020.
Ο Βαγγέλης που έχει φορέσει και στο παρελθόν τα κυανέρυθρα έχει αγωνισθεί επίσης στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ Λιοσίων, στον ΆΡΗ Πετρούπολης στην ΑΓΊΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, ομάδες της Α' Αθηνας.
Στον ΑΠΟΛΛΩΝ Ερέτριας, (Α' ΕΠΣΕ) στον ΟΛΥΜΠΟ Γυμνού(Α ΕΠΣΕ) , στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ(Α ΕΠΣΕ) , και τη περσινή χρονιά στον ΕΛΛΉΣΠΟΝΤΟ(Α'ΕΠΣΕ).

Καλώς ήρθες Βαγγέλη!