Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Παίρνει Καραχάλιο, Μαστροκώστα και Τσολάκο ο ΑΟ Χαλκίς


Ανακοινώνεται άμεσα η πρόσληψη του Γιώργου Λάμπρου, για τη θέση του γενικού αρχηγού "παίζει" το όνομα του Θανάση Παλαιολόγου.

 Η νέα διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς, με ηγέτη τον Αντώνη Βουρδάνο, έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές για τη στελέχωση της ομάδας, ώστε να είναι έτοιμη στην επιστροφή της στην Α' τοπική κατηγορία.

Στο θέμα προπονητή έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Γιώργο Λάμπρου κι απομένει μία συνάντηση, κατά πάσα πιθανότητα εντός της ημέρας, που θα οριστικοποιήσει την επιστροφή του στην "πρώτη" ομάδα του νομού.

Να υπενθυμίσουμε πως την προηγούμενη σεζόν ο κ. Λάμπρου ήταν στην ομάδα της Ολυμπιάδας Οινοφύτων, που τερμάτισε στη 2η θέση του πρωταθλήματος Βοιωτίας. Παράλληλα τον  έμπειρο Μαντουδιανό τεχνικό θα πλαισιώσουν ένας προπονητής τερματοφυλάκων και ένας γυμναστής.

Ότι αφορά στο θέμα ποδοσφαιριστών σε προφορική συμφωνία έχει έρθει η νέα διοίκηση με τους Μάριο Καραχάλιο, Γιάννη Τσολάκο και Νίκο Μαστροκώστα.

Την περυσινή χρονιά ο Καραχάλιος αγωνιζόταν στον Ηρακλή Ψαχνών, όπου ήταν 1ος σκόρερ της ομάδας με 15 τέρματα και 3ος στον πίνακα του πρωταθλήματος πίσω από τους Καραντάκη και Ντουλελλάρι.

Ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης του στον  "ροπαλοφόρο" Γιάννης Τσολάκος  που αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ φαίνεται πως κι αυτός θα βρεθεί να φορά την φανέλα του ΑΟΧ.

Τέλος ο Νίκος Μαστροκώστας είναι όπως κι ο Καραχάλιος μεσοεπιθετικός και γνώριμος του Γιώργου Λάμπρου, καθώς τον είχε υπό τις οδηγίες του στην Ολυμπιάδα Οινοφύτων και φέτος θα βρεθούν μαζί στην επιστροφή τους στην Εύβοια.

Οι άνθρωποι της διοίκησης βρίσκονται σε επικοινωνία και με άλλους ποδοσφαιριστές, καθώς στόχος τους είναι η δημιουργία μίας ομάδας που θα απαρτίζεται με έμπειρους και νέους παίχτες, ώστε να είναι αγωνιστικά έτοιμη για τις προκλήσεις της Α' Εύβοιας, αλλά θα έχει βλέψεις και  για το μέλλον.

Κλείνοντας για τη θέση του Γενικού Αρχηγού, που θα είναι έμμισθη, οι άνθρωποι της ομάδας ψάχνουν μία προσωπικότητα που θα εμπνέει τον σεβασμό και θα έχει συχνή επικοινωνία με τους ποδοσφαιριστές, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως τη θέση αυτή θα αναλάβει ο Θανάσης Παλαιολόγος.


starsports