Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Μακρυκάπας: Ανανέωσαν τρεις, έφυγε ένας


Προχωράει με γοργούς ρυθμούς ο σχεδιασμός της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά στην Μακρυκάπα.
Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Κιαπέκο η διοίκηση των "Λύκων" ήρθε σε συμφωνία και ανακοίνωσε την συνέχεια της συνεργασίας με τρεις ποδοσφαιριστές που ήταν από τους βασικούς του περσινού κορμού της ομάδας και είχαν πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα.
Οι Παναγιώτης Κουτσαυλής ( 26 συμμετοχές), Νίκος Γκίκας ( 29 συμμετοχές) και ο Μάκης Σίδερης ( 30 συμμετοχές) θα συνεχίσουν να είναι στυλοβάτες και της φετινής προσπάθειας ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες ανανεώσεις τις επόμενες μέρες για τον ΑΟ Μακρυκάπας.
Σε αντίθεση με τους παραπάνω αντίθετο δρόμο ακολούθησε ο Κώστας Τσουμάνης που έλυσε την συνεργασία του με τους "Λύκους" και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Η διοίκηση της Μακρυκάπας εξέδωσε ανακοίνωση για την λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Τσουμάνη και αναφέρει τα εξής:

 Ο ΑΟ Μακρυκάπας ανακοινώνει τη διακοπή συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Τσουμάνη. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα δύο χρόνια προσφοράς στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.