Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΝΟ Αλιβερίου: Φιλικό-γιορτή με Πανιώνιο


Τι κι αν δεν υπάρχει κολυμβητήριο για να διατηρηθούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς και το χειμώνα; Τι κι αν προπονούνται μόλις τρεις – σκάρτους – μήνες το καλοκαίρι; Οι άνθρωποι του ΝΟ Αλιβερίου προσπαθούν να διατηρήσουν άσβεστο το πάθος για το άθλημα της υδατοσφαίρισης.


Την Τετάρτη 17/7 η ομάδα μίνι παίδων του ΝΟΑ βρέθηκε στο κολυμβητήριο του Πανιωνίου για κοινή προετοιμασία με την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Άλλωστε, ο εις εκ των προπονητών των ακαδημιών του ‘Ιστορικού’ Βασίλης Καμάρης αποτέλεσε τον τεχνικό που κατέβασε την ομάδα του ΝΟΑ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ οι Νίκος Σφακιώτης, Γιώργος Μαντζόπουλος και Παναγιώτης Καλαϊτζίδης (παίκτες της ανδρικής ομάδας του ΝΟΑ) ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Προέδρου του συλλόγου Προκόπη Αλέξη και του εφόρου Κώστα Αγγελέτου και τους βοήθησαν στο κοουτσάρισμα των μικρών αθλητών.

Οι αθλητές και οι προπονητές του Πανιωνίου, πάντα φιλόξενοι, υποδέχθηκαν τους φίλους τους από την πόλη της Εύβοιας μέσα στις καλύτερες συνθήκες. Το φιλικό ήταν μια γιορτή για όλα τα παιδιά, που διασκέδασαν και έμαθαν λίγο καλύτερα το άθλημα, ενώ στο τέλος έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία μέχρι την επόμενη φορά που θα ξανασυναντηθούν. Και μπορεί για τα παιδιά του Πανιωνίου να ήταν ακόμα ένα παιχνίδι από τα πολλά που δίνουν μέσα στη χρονιά, για τους αθλητές του ΝΟΑ ήταν ένα από τα λίγα που μπορούν να δώσουν. Οι προπονήσεις της ομάδας του Αλιβερίου γίνονται στη θάλασσα και η πισίνα είναι ένα διαφορετικό μέρος γι αυτούς. Μάλιστα, ο ΝΟΑ διοργανώνει και μικρά events για το άθλημα με αγώνες μέσα στη θάλασσα προκειμένου να διατηρήσει όσο το δυνατό πιο ενεργό το ενδιαφέρον των αθλητών του.

Εξάλλου, το να μπορείς να διαθέτεις μία ομάδα 60-65 παιδιών (κορίτσια και αγόρια) χωρίς την ύπαρξη κολυμβητηρίου μέσα στη χρονιά είναι δύσκολο, όχι όμως ακατόρθωτο όπως αποδεικνύεται στην περίπτωση του ΝΟΑ (ο σύλλογος έχει στις τάξεις του 170 αθλητές, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι κολυμβητές. Μάλιστα είναι πρωταθλητής συλλόγων θαλάσσης στην κολύμβηση).


Πηγή: waterpolonews.gr