Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Φιλική νίκη του Παντριαδικού 1-0 την Δόξα Προκοπίου


Φιλικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019 στο γήπεδο της  Τριάδας μεταξύ της τοπικής ομάδας και της Δόξας Προκοπίου, με τις δύο ομάδες να εμφανίζονται ανέτοιμες μιας και είναι ακόμα τα πρώτα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.

Μοιρασμένο  το πρώτο ημίχρονο αλλά χωρίς τη μεγάλη φάση μπροστά στις δύο εστίες.
Η ομάδα των γηπεδούχων είχε την κατοχή της μπάλας σχεδόν σε όλο το πρώτο μέρος που έληξε 0 – 0 χωρίς καμία κλασική φάση, εκτός από κάποια σουτ και από τις δύο ομάδες.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, με την πρώτη καλή στιγμή στο 52΄με τον Γιανουκάκο να σουτάρει άουτ.
Στο  60΄  ο Τσιμιχόδημος βρέθηκε τετ α  τετ με τον Αλεξανδρή που του είπε όμως «όχι», ενώ στο 62΄ και πάλι ο Αλεξανδρής έδιωξε σουτ από πλάγια θέση του Καρατζά.
Στο 71΄ καλή ευκαιρία για τη Δόξα με τον Αλεξίου να εκτελεί απευθείας φάουλ που απέκρουσε ο Σελεβάκος και στην επιστροφή ο Μάλιαρης σούταρε άουτ.
Στο 77΄ μετα από ωραία αντεπίθεση, τελικός αποδέκτης της μπάλας ο Γιάννης Κουστουφλάκης που πλάσαρε  στη γωνία του πλεχτού και ο Σελεβάκος έδιωξε με σωτήρια ενέργεια.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση ήλθε στο 85΄ ύστερα από κάθετη πάσα του Γκρινιάρη, ο Γιαννουκάκος με υποδειγματικό πλασέ νίκησε τον Αλεξανδρή και έκανε το 1 – 0.

Και οι δύο προπονητές  έβγαλαν τα συμπεράσματά τους και συνεχίζουν την προετοιμασία.

Παντριαδικός (Βασίλης Τσιμιχόδημος):
Μώρος, Καραμπέτσος, Κικίδης, Πεππές, Π. Γκρινιάρης, Γούναρης, Ματράκας, Λούρος, Γιαννουκάκος, Τσιμιχόδημος, Μυτάκης. (Πασάι, Τσάλας, Παπακωνσταντίνου, Σελεβάκος, Καρατζάς, Σ. Γκρινιάρης).

Δόξα Προκοπίου (Γιάννης Κουτσουφλάκης):
Αλατζάς, Σεγκούνας, Κεχαγιάς, Γ. Μορφούλης, Μάλιαρης, Κανελόπουλος, Μαλάης, Περήφανος, Ι. Κουτσουφλάκης, Αλεξίου, Θ. Μορφούλης. (Σεγκούνας, Κοντογιάννης, Τζαφεράι, Αλεξανδρής, Σοφούλης, Τσιπτσής, Δ. Κουτσουφλάκης).

REPORTAZ   Γιώργος Νικολάου