Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Φιλική νίκη ο Ταμυναϊκός 4-2 τον Απόλλων Ερέτριας


Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε πριν λίγο στο Τσαρπάλειο του Αλιβερίου ο Ταμυναϊκός επικράτησε με 4-2 του Απόλλων Ερέτριας με τους προπονητές των δύο ομάδων να χρησιμοποιούν όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, να δοκιμάζουν σχήματα και πρόσωπα σε διαφορετικές θέσεις και να βγάζουν τα δικά τους χρήσιμα συμπεράσματα.

Ολα τα γκολ μπήκαν στο Β' ημίχρονο που ήταν πιο παραγωγικό και πλούσιο σε θέαμα ενώ στο Α' ημίχρονο οι ομάδες είχαν από δύο καλές στιγμές αλλά χωρίς γκολ.
Πρωταγωνιστές στο σκοράρισμα δύο πολύ γνώριμοι, ο Γκέρσι Τόρα για τον Ταμυναϊκό και ο Γιάννης Μώρος για τον Απόλλων που έπαιξαν συμπαίκτες τα τελευταία χρόνια στην Ερέτρια και πέτυχαν 3 και 2 γκολ αντίστοιχα.

Στο 12' καλοχτυπημένο φάουλ του Ρούσσου πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 23' ο Αντζέλι σούταρε από καλή θέση αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Τσάβαρη.
Ο Ταμυναϊκός απάντησε με διαγώνιο σουτ του Αγγελάτου λίγο άουτ στο 36' και έχασε καλή ευκαιρία με τον Στέφανο που βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά ο Ερμής Τόρα τον σταμάτησε στο 38'.
Στο ξεκίνημα του Β' ημιχρόνου ο Ταμυναϊκός προηγήθηκε με πέναλτι του Γκέρσι Τόρα (το κέρδισε ο ίδιος) αλλά ο Γιάννης Μώρος έκανε ότι ήθελε την άμυνα του Ταμυναϊκού και απάντησε άμεσα με 2 γκολ από ατομικές προσπάθειες κάνοντας στο 51' & 53' το 1-2.
Στο 55' ο Τόρα  περνώντας και τον τερματοφύλακα έκανε το 2-2 και στο 69' με ωραία λόμπα ο Κόφι Γιαντόμ έκανε το 3-2.
Το σκορ έκλεισε πάλι ο Γκέρσι Τόρα στο 71' με ατομική ενέργεια και φανταστικό τελείωμα από θέση μέσα αριστερά δείχνοντας την μεγάλη του κλάση.

 Διαιτητές: Βελέντζας, Πασχαλίδης-Λειβαδιτάκης

Ταμυναϊκός (Γιάννης Καρβέλης): 
Τσάβαρης, Δήμου, Αγγελάτος, Πέππας, Φωτόπουλος, Μεταξάς, Κροκόδειλος, Σπυράκης, Ποδαράς, Πομαρές, Θανάσης. (Πιλάτης, Γιαντόμ, Κουτσαυλής, Μητακίδης Αντ, Αναστασίου Ι, Ζαχαριάς, Αναστασίου Β, Καραβάς, Λάμπρου, Τόρα, Περήφανος).



Απόλλων Ερέτριας (Θωμάς Τσίγκας):
Τόρα, Μήτρου, Πετράκης, Σμπιλίρης, Μπισμπικόπουλος, Αντζέλι, Τρεγκάι Γ, Σεχάι, Μπασούκος, Ρούσσος, Τρεγκάι Χρ. (Παντελής, Κιάκης, Λαϊος, Σπάχο, Τσαραντάνης, Τερζάκης, Τσίγκας, Μώρος).



Στο Τσαρπάλειο βρέθηκε και παρακολούθησε την συνάντηση ο παλιός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, διεθνής με την Εθνική Νέων και πλέον προπονητής Γιώργος Ποδαράς ο οποίος έχει περάσει και από τον πάγκο του Ταμυναϊκού.