Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μπαράζ ανανεώσεων και μεταγραφών στον Λήλα Βασιλικού

Μπαράζ ανανεώσεων και μεταγραφών για τον Λήλα Βασιλικού καθώς η ομάδα του Ληλάντιου πεδίου ανακοίνωσε έξι ανανεώσεις συνεργασίας και τέσσερις μεταγραφές εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς δυναμώνοντας ακόμα περισσότερο το υπάρχον ρόστερ.
Πιο συγκεκριμένα ο "Ποταμός" ανανέωσε την συνεργασία του με τους Παπίλα Γιώργο, Χαζαρίδη Μιχάλη, Ευαγγελινό Παντελή, Πεσχύρα Χρήστο, Αναγνώστου Κώστα, Κικίδη Δημήτρη, και έφερε στη ομάδα ενισχύοντας το ρόστερ τους Γιώργο Λάμτσε, Πέτρο Στρατή, Γιάννη Καραλή και Κώστα Κανάνι.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

1) Ο Α.Ο.Φ. Βασιλικού <ΛΗΛΑΣ> ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Παπίλα Γιώργο, Χαζαρίδη Μιχάλη, Ευαγγελινό Παντελή, Πεσχύρα Χρήστο, Αναγνώστου Κώστα, Κικίδη Δημήτρη.
 Το Δ.Σ. εύχεται σε όλους υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες ώστε να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους!!!’

2) Ο Α.Ο.Φ. Βασιλικού <ΛΗΛΑΣ> ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας για την νέα χρονιά με τους ποδοσφαιριστές Λάμτσε Γιώργο και Στρατή Πέτρο.
 Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και δύναμη ώστε να επιτύχουμε τους στόχους της ομάδας μας.

3) Ο Α.Ο.Φ. Βασιλικού <ΛΗΛΑΣ>  ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας για την νέα χρονιά με τους ποδοσφαιριστές Καραλή Γιάννη και Κανάνι Κώστα.
 Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και δύναμη ώστε να επιτύχουμε τους στόχους της ομάδας μας.


Παπίλας Γιώργος

Χαζαρίδης Μιχάλης

Ευαγγελινός Παντελής

Πεσχύρας Χρήστος

Αναγνώστου Κώστας

Κικίδης Δημήτρης




Λάμτσε Γιώργος

Στρατής Πέτρος

Καραλής Γιάννης

Κανάνι Κώστας