Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ταμυναϊκός - Προοδευτική 1-3

 

Σε ένα πολύ καλό φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Τσαρπάλειο όπου ο γηπεδούχος Ταμυναϊκός φιλοξένησε την ιστορική Προοδευτική οι φοιλοξενούμενοι επικράτησαν με σκορ 1-3.
Στο 5' ο Κιάφα με κεφαλιά έκανε το 0-1 και με τον ίδιο τρόπο ο Παπαδόπουλος στο 12' διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του για το 0-2.
Ο Ταμυναϊκός ανέβασε την απόδοση του και αντέδρασε μειώνοντας σε 1-2 με πλασέ του Τόρα στο 33'.
Στο Β' ημίχρονο ο Ταμυναϊκός μπήκε δυνατά, είχε δοκάρι με τον Βρέττο στο 48' είχε και ευκαιρίες που πέρασαν ανεκμετάλλευτες, και στο 84' η Προοδευτική έφτασε στο τελικό 1-3 με γκολ του Ταμπάκη.

Στο ξεκίνημα του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Φώτη Αναστασίου παράγοντα του Ευβοικού ποδοσφαίρου και της ΕΠΣΕ.

Διαιτησία: Φώτης, Κελεπούρης - Ιωάννου

ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ (Γιάννης Καρβέλης).
Μητακίδης, Δήμου, Πιλάτης, Κουτσαυλής, Αναστασίου Β, Αναστασίου Ι, Βρέττος, Σπυράκης, Τόρα, Γιαντόμ, Αγγελάτος.(Φωτόπουλος, Μεταξάς, Κούτρας, Τσάβαρης, Λάμπρου, Πομαρές, Θανάσης, Περήφανος, Σπανός, Ποδαράς, Ζαχαριάς, Καραβάς, Πέππας).

ΠΡΟΟΔ (Κυριάκος Μίχας).
Μπαντίκος, Χουστουλάκης, Ρόππας, Θεοδώρου, Βαττής, Γκόγκα, Μητρόπουλος, Νάκας, Παπαδόπουλος, Ατματζίδης, Κιάφα.(Μύρκος, Αποστόλου, Ντριζάρι, Βαρσαμίδης, Γαβράς, Μόσχος, Ισμαελ, Κύβελος, Νούχο, Νάστος, Ταμπάκης, Σκαμπαρδώνης).