Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Τα επεισόδια στο γήπεδο Φύλλων – Τι λένε οι Πρόεδροι των ομάδων Κουσκούτης και Βούλγαρης


Πρεμιέρα για την εκπομπή Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ που η ομάδα του EviaGoal επιμελείται και παρουσιάζει μέσα από τη συχνότητα του EVRIPOS 90 FM  την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 και σήμερα ο Γιώργος Νικολάου και ο Άγγελος Σμπιλίρης ασχολήθηκαν με το θέμα που δημιουργήθηκε στο γήπεδο Φύλλων, στον αγώνα Μιαούλης Φύλλων – Προποντίδα.

Πρώτα μίλησαν ζωντανά με τον Πρόεδρο της ομάδας της Προποντίδας Μπάμπη Κουσκούτη και στη συνέχεια με τον Πρόεδρο του Μιαούλη Φύλλων Βασίλη Βούλγαρη.

Ο κος Κουσκούτης μιλά με ονόματα για το ποιος ευθύνεται για τα γεγονότα, αναφέρεται στο φύλλο αγώνος, δηλώνει τι θα κάνει η ομάδα του αν οδικός του παίκτης αποδειχθεί πως είναι υπεύθυνος, καταδικάζει τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή του και αναφέρει πως έλυσε τη συνεργασία του με τον προπονητή Καραγιάννη για τη συμπεριφορά του στο γήπεδο.

Ακούστε ΟΛΑ όσα είπε ο κος Κουσκούτης:


-- * --

Ο κος Βούλγαρης λέει την άποψή του για τα γεγονότα, καταδικάζει τα γεγονότα που συνέβησαν από όπου και αν έγιναν, χαρακτηρίζει «δολοφονικό» το χτύπημα που δέχτηκε ο διαιτητής, διαβάζει μέρος του φύλλου αγώνος και καλεί την ΕΠΣΕ να πάρει θέση. Λέει επίσης πως το αν θα παραιτηθεί από Πρόεδρος της ομάδας και για το αν η ομάδα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, θα εξαρτηθεί από την απόφαση του Πειθαρχικού Οργάνου της  Ένωσης.

Ακούστε ΟΛΑ όσα είπε ο κος Βούλγαρης: