Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Χαλκίς - Απόλλων Ερέτριας 0-2


Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση ο Απόλλων Ερέτριας πήρε την νίκη πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ευβοίας  με σκορ 2-0.
Στα πρώτα 90' ο ΑΟ Χαλκίς είχε τις ευκαιρίες να πάρει την νίκη πρόκριση με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Καραχάλιου αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα το παιχνίδι να πάει στην παράταση όπου ο Απόλλων ήταν καλύτερος και πιο αποτελεσματικός.
Στο 4' σουτ του Τόλη από το ύψος της περιοχής η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σπάχο.
Στο 31' ο ΑΟ Χαλκίς χάνει τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Παλαιολόγος κέρδισε πέναλτι από το Σπάχο αλλά ο Καραχάλιος που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα απελπιστικά άουτ.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο Β' ημίχρονο και είχαν τέσσερις καλές στιγμές μέσα σε δέκα λεπτά, στο 48' ο Καραχάλιος βρέθηκε απέναντι από το Σπάχο αλλά το σουτ που έκανε έδιωξε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων και στην εξέλιξη της φάσης κεφαλιά του Παλαιολόγου μπλόκαρε ο Σπάχο.
Στο 51' σουτ του Γκούβερου πέρασε λίγο άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Πάλλη στο 58'.
Ο Απόλλων απείλησε ουσιαστικά για πρώτη φορά στο 60' όταν σε μπάσιμο του Μώρου από θέση μέσα δεξιά ο Αγριόδημος βγήκε και τον ανέτρεψε με τον διαιτητή κ. Κασομούλη να δείχνει αρχικά το σημείο του πέναλτι αλλά ύστερα από υπόδειξη του βοηθού κ. Τσιφλάκου έδωσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή.
Στο 74' ο Μήτρου σέντραρε από αριστερά αλλά ο Μπασούκος από καλή θέση δεν μπόρεσε να τελειώσει την φάση.
Στο 86' ωραίο διαγώνιο σουτ του Παλαιολόγου απέκρουσε σε κόρνερ ο Σπάχο και στην εκτέλεση αυτού πάλι ο Σπάχο νίκησε τον Παλαιολόγο σε κεφαλιά του τελευταίου.
Στην παράταση ο Απόλλων ανέβασε την απόδοση του, προειδοποίησε σε σουτ άουτ του Μπισμπικόπουλου στο 96' και πέτυχε το 0-1 με πλασέ του Μπασούκου στο 103'.
Στο 118' ο Μώρος έφυγε στην κόντρα και πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το τελικό 0-2.

Διαιτησία: Κασομούλης, Κωνστάντιος - Τσιφλάκος

ΑΟ Χαλκίς (Παν. Τοκπασίδης):
Αγριόδημος, Τζάβρας, Γκούβερος, Παπαγεωργίου, Καρβελάς, Αυλωνίτης, Πάλλης(89' Θανάσης), Καραχάλιος, Παλαιολόγος(96' Μπασινάς), Τόλης, Τρεπεκλής.


Απόλλων Ερέτριας (Θωμάς Τσίγκας):
Σπάχο, Πετράκης, Λάμπρου(89' Τσίγκας), Ρούσσος, Μπισμπικόπουλος, Σεχάι(120' Κικίδης), Σταματάκος, Αντζέλι, Μπασούκος, Μώρος(120' Παντελής), Τρεγκάι Φ(57' Μήτρου).