Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Ζαχαριάς θύμισε Φραντζέσκο και ο Ταμυναϊκός πέρασε μέσα από το Αυλωνάρι με 3-0


Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο "Νίκος Κούκης" του Αυλωναρίου όπου η ομώνυμη ομάδα αντιμετώπισε τον φιλοξενούμενο Ταμυναϊκό σε ένα παιχνίδι που είχε όλα τα στοιχεία του τοπικού ντέρμπι (πολλές και δυνατές μονομαχίες, πάθος, ένταση, πολλά νεύρα, αμφισβητούμενες φάσεις, πολλές διαμαρτυρίες και από τις δύο πλευρές) και πολύ κόσμο στις εξέδρες (περίπου 400 φίλαθλοι).
Εκτός των παραπάνω όμως ο αγώνας είχε τρία γκολ, ένα δοκάρι, πολλές χαμένες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, μία αποβολή και γενικά καθήλωσε τους φίλους που το παρακολούθησαν.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Νίκος Ζαχαριάς που "ντύθηκε Φραντζέσκος" και με ισάριθμα γκολ από δύο εκτελέσεις φάουλ πρώτα ξεκλείδωσε την άμυνα των γηπεδούχων και στην δεύτερη περίπτωση σφράγισε την νίκη του Ταμυναϊκού.

Στο Α' ημίχρονο ο Ταμυναϊκός ευτύχισε να προηγηθεί μόλις στο 6', είχε άλλες δύο καλές στιγμές, ζήτησε ένα πέναλτι αλλά και το Αυλωνάρι είχε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες να φτάσει στην ισοφάριση και γενικά δικαιούται κάτι περισσότερο σε αυτό το διάστημα.

Στο Β' ημίχρονο ο Ταμυναϊκός είχε περισσότερες ευκαιρίες, ένα δοκάρι και διαμαρτύρεται για το ακυρωθέν γκολ του Λάμπρου στο 55' (ακυρώθηκε ως οφσάιντ) και από την άλλη το Αυλωνάρι φωνάζει για ένα γκολ του, που ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ στον Μητακίδη στο 50' και για την απευθείας κόκκινη στον τερματοφύλακα Κότσαρη στο 80' που άφησε τους γηπεδούχους με 10 παίκτες και ενώ το σκορ ήταν στο 0-1.

Γκολ και Φάσεις:

Στο 6' ο Ζαχαριάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ αιφνιδίασε τον Κότσαρη και έκανε το 0-1.
Στο 11' ο Ταμυναϊκός ζήτησε πέναλτι υποστηρίζοντας ότι μετά από κεφαλιά του Αγγελάτου η μπάλα σταμάτησε σε χέρι αμυντικού, στις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων δέχτηκε κίτρινη κάρτα ο προπονητής Καρβέλης.
Στο 18' ο Αγγελάτος από πάσα του Λάμπρου Τσίμπησε την μπάλα προ του Κότσαρη αλλά την έστειλε άουτ.
Στο 23' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαστροκώστα ο Μητακίδης απογειώθηκε στο αριστερό του Γ και απέκρουσε σε κόρνερ.
Στο 27' σε δυνατό σουτ του Λάμπρου ο Κότσαρης με φοβερή επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 32' σε φάουλ του Μαστροκώστα και κεφαλιά του Πέππα η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 39' ο Καρλής από εξαιρετική θέση δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μητακίδη.
Στο 40' ο Πέππας από κοντά πλάσαρε τον Μητακίδη και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.
Στο 55' σε γέμισμα που έγινε στην περιοχή του Ταμυναϊκού ο Μητακίδης έκανε έξοδο μέσα σε ένα σύνολο παικτών ο διαιτητής Λάμπρου σφύριξε επιθετικό φάουλ, στην εξέλιξη της φάσης οι παίκτες του Αυλωναρίου έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα και οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον ρέφερι για την απόφαση αυτή.
Στο 60' σε κόντρα επίθεση και σέντρα του Πιλάτη από αριστερά ο Λάμπρου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για την απόφαση του βοηθού.
Στο 64' ο Ταμυναϊκός είχε δοκάρι (οριζόντιο) σε κεφαλιά του Τόρα.
Στο 65' φάουλ του Ζαχαριά από πλάγια έδιωξε με τις γροθιές ο Κότσαρης.
Στο 68' σουτ του Πέππα μέσα από την περιοχή απέκρουσε δύσκολα και με διπλή προσπάθεια ο Μητακίδης.
Στο 69' κεφαλιά του Τόρα απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κότσαρης.
Στο 71' πλασέ του Μάνου Αναστασίου από καλή θέση πάλι ο Κότσαρης είπε όχι.
Στο 80' έγινε η φάση που συζητήθηκε αρκετά από την οποία προήλθε το δεύτερο γκολ, πιο συγκεκριμένα ο τερματοφύλακας Κότσαρης βγήκε εκτός περιοχής για να προλάβει τον Σίμωση που βγήκε στην πλάτη της άμυνας και έβγαινε τετ α τετ και κοντά στο ημικύκλιο της περιοχής, στο μαρκάρισμα αυτό ο διαιτητής Λάμπρου έδωσε απευθείας κόκκινη κάρτα, απόφαση  που  οι γηπεδούχοι θεώρησαν πολύ αυστηρή.
Στο 81' ο Ζαχαριάς που ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ έστειλε για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Αυλωναρίου κάνοντας το 0-2.
Στο 84' σε κόντρα επίθεση του Ταμυναϊκού ο Μάνος Αναστασίου έβγαλε κάθετη πάσα στο Σίμωση αυτός μπήκε στην περιοχή έδωσε δίπλα του στον Αγγελάτο ο οποίος έκανε εύκολα το τελικό 0-3.

Χωλαίνοντας έπαιζε από τα τελευταία λεπτά του Α' ημιχρόνου ο διαιτητής της συνάντησης κ.Λάμπρου λόγω τραυματισμού(του δόθηκε ιατρική βοήθεια στο ημίχρονο).

Διαιτησία: Λάμπρου, Πριόνας - Παππάς

Αυλωνάρι (Βαγγέλης Ντόβολης).
Κότσαρης, Κόκκος (λ.τ 58' Φωτιάς), Παππάς, Καρατζάς, Κοκκάλας Β (λ.τ 37' Ηλιόπουλος), Καράπας (81' Κιούσης), Καρλής (68' Τσαλιαγκός), Μαστροκώστας, Μπράχα, Πέππας, Μανδράκας.


Ταμυναϊκός (Γιάννης Καρβέλης).
Μητακίδης, Δήμου, Πιλάτης, Κουτσαυλής (75' Μεταξάς), Αναστασίου Β, Αναστασίου Ι (88' Σπυράκης), Λάμπρου (58' Τόρα), Κούτρας, Σίμωσης, Ζαχαριάς, Αγγελάτος.