Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

«Ξέσπασε» η Ιστιαία εκτός έδρας, 4-1 τον Κεραυνό Χαλκίδας

Μεγάλη νίκη εκτός έδρας πέτυχε η ομάδα της Ιστιαίας με 4-1 στη Χαλκίδα επί του Κεραυνού, για την 3η αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας της Εύβοιας.

Η ομάδα της Ιστιαίας πήρε την πρώτη της νίκη (αφού έχει μία ήττα και μία ισοπαλία στις προηγούμενες αγωνιστικές) και έτσι «ξέσπασε» θέλοντας με τον τρόπο αυτό να πεί «είμαστε εδώ» !
Αν και ο Κεραυνός άνοιξε το σκορ στο 14΄ με τον Ραβανό (1-0), η Ιστιαία στη συνέχεια έκανε «επέλαση» και  πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος του αγώνα είχε πετύχει να βρει δύο φορές τα δίχτυα του Αθανασούλα, στο 31΄ με τον Βασιλείου (1-1) με πετυχημένη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Λυσσέας, ο οποίος Βασίλης Λυσσέας πέτυχε και το δεύτερο γκολ στο 44΄ (1-2).
ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΥΣΣΕΑΣ

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν πως ήθελαν το αποτέλεσμα και στο 55΄ ο Βασίλης Λυσσέας διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, κάνοντας το 1-3.
Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα ο Κατσαρης ( στο 90΄) και ο οποίος είχε μπει στον αγώνα πριν από τρία λεπτά, 1-4 !


Κεραυνός Χαλκίδας (Μαζαρακίδης):
Αθανασούλας, Ζαφείρης, Στούρας, Σαμαρτζής, Πατουλιάς (55΄ Στάμου), Σαλεμ (75΄ Γιαπλές), Τσώκος, Ραβανός, Βλάχος (48΄ Καρκαλής), Παπαγρηγορίου, Τιόπουλος (89΄ Ντούνας)

Ένωση Ιστιαίας (Τσελίκας – Ζουπανιώτης):
Μουρίδης, Καλιβάτσι, Μαχός (76΄ Φώτου), Αρσενόπουλος, Χονδρος, Λυσσέας, Ιωσήφ (76΄ Στεργίου), Βασιλείου, Ασαμόα (87΄ Κατσαρης), Γαβριήλ, Παπασταμούλος (80΄ Κουρομιχελάκης)